Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΤΙ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την τραγωδία στο Μάτι και την εθνική καταστροφή. Ένας χρόνος όταν το ελληνικό Κράτος αποδείχθηκε πολύ μικρό και ανίκανο να πραστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών του εντός της Αττικής. Μπορεί οι περιουσίες να ξαναφτιάχνονται τα ουρλιαχτά του πόνου όμως δεν μπορούν να ξεχαστούν ποτέ, όπως και η υποκρισία του τότε Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που δεν γνώριζε και δεν φρόντισε να μάθει έγκαιρα.

Τα αίτια της τραγωδίας πολλά. Αν το Κράτος άλλαξε και δεν δεν θα ξαναζήσουμε μία τέτοια τραγωδία, δεν το ξέρουμε. Αν δεν άλλαξε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το αλλάξει τώρα, θα φανεί. Εμείς ως Έλληνες, όμως, δεν βάζουμε μυαλό. Πρόχειρες λύσεις, επικοινωνιακές φανφάρες και περίεργες δοσοληψίες. Έτσι δεν φτιάχνεις Κράτος, έτσι θα καίγεσαι για πάντα.

Ποτέ ξανά, Κυριάκο Μητσοτάκη, τέτοια ντροπή και καταστροφή! Ένας είναι ο δρόμος της προκοπής και ένας είναι ο φάρος της ελευθερίας. Όποιος παραστρατεί σκοπίμως και σκύβει το κεφάλι στις ανομίες κα τα ξένα αφεντικά, το τέλος του είναι κοντά. Το επόμενο Μάτι θα είναι πιο φρικτό και οι μελλοντικοί νεκροί ζητάνε δικαίωση από τώρα...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr