Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η καλοκαιρινή συναυλία του μουσικού και μορφωτικού συλλόγου "Ο ΑΥΛΟΣ" Ξυλοκάστρου - 25 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Κορινθίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στη σκηνή
Ο Μουσικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου *Ο ΑΥΛΟΣ *, χθες Δευτέρα βράδυ 8 Ιουλίου, πραγματοποίησε την ετήσια καλοκαιρινή του συναυλία, στο θ. Βασ. Γεωργιάδης.
Την καλλιτεχνική αυλαία την άνοιξε η παιδική χορωδία του ΑΥΛΟΥ, με μαέστρο τον Σωτήρη Δημητρακόπουλο, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων των θεατών.
Η καλλιτεχνική σκυτάλη δόθηκε στην 
μικτή τετράφωνη χορωδία ενηλίκων, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος














Το ρεπερτόριο εντελώς ανανεωμένο αλλά και η ίδια η χορωδία με μαέστρο τον καταξιωμένο Θεμιστοκλή Δράμη, ανανεωμένη κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.
 Η έκπληξη της βραδιάς ο Σύλλογος Κορινθίων ΤΕΡΨΙΧΌΡΗ, όπου ένα χορευτικό τμήμα του Συλλόγου , χόρεψε λαϊκούς Ελληνικούς χορούς ξεσηκώνοντας το κοινό, που για πρώτη φορά σε συναυλία του ΑΥΛΟΥ, σηκώθηκε και χόρεψε, γιατί αυτό είναι Πολιτισμός σε αυτή τη χώρα. Δε ξεχωρίζουμε χορωδίες και χορευτικά, αλλά τα "παντρεύουμε" .. Γιατί τραγούδι και χορός πάνε μαζί...
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Αυτό ήταν μια καινοτομία του ΑΥΛΟΥ, από την περσινή χρονιά, έχοντας ως φιλοξενούμενο το χορευτικό, από τον Σύλλογο Αλμυρής *ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ *..
Εκ μέρους του Δ. Σ. του Συλλόγου να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν, όλους όσους μας αγκαλιάζουν 25 συνεχή έτη, τους χορηγούς μας, τα καταστήματα της πόλης μας του Ξυλοκάστρου και της Συκιάς, που πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας και τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστινης.
Ευχαριστούμε εκπροσώπους Συλλόγων, που μας τιμούν με τη παρουσία τους, και όλους όσοι βρεθήκατε στη χθεσινή μας εκδήλωση.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


Μουσικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου *Ο ΑΥΛΟΣ*
ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ