Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Το δεξί μακρύ χέρι του Αλέξη Τσίπρα στην παράδοση από τους Έλληνες της σύγχρονης ταυτότητας των Μακεδόνων στους Σλάβους και τον αξιωματικό που μετατράπηκε σε μία μέρα μέλος της Κυβέρνησης-Κουρελού ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται Έλληνες πολιτικά ως απαραίτητο Υπουργικό στοιχείο της δημοκρατίας και της άμυνας της πατρίδας μας.

Ασφαλώς ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και είναι σεβαστή όμως να φθάνουμε στο σημείο μετά από όσα περάσαμε τέσσερα χρόνια ΣΑΝΕΛ με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες ντροπής της δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου μας να υπερθεματίζουμε για αποτυχημένους πολιτικούς ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Αποστολάκης, ξεπερνά την επιστημονική φαντασία μας.

Ο κ.Αποστολάκης πρωτοστάτησε στην προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και εκπροσώπησε ό,τι πιο σκληρό στην πολιτική Τσίπρα τους τελευταίους μήνες. Με το κομματικό Επιτελείο στο πολιτικό γραφείο του βασάνισε τη λογική μας εκφωνώντας πύρινους λόγους ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και καταχειροκροτώντας τον ηττημένο των εκλογών. Την ίδια ώρα που εφάρμοζαν την Κυβερνητική πολιτική Τσίπρα τόσο όσο και ό ίδιος όσο και οι Αξιωματικοί του Γραφείου του διατείνονταν ότι δεν είναι κομματικοί δίνοντας μιαι επικίνδυνη χροιά στην πολιτική εξουσία. Αυτή του στρατιωτικού εν ενεργεία που ασκεί πολιτική εξουσία θυμίζοντας μαύρες νύχτες της δημοκρατίας μας. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ως δημοσιογράφος ότι θα ήθελαν κάτι τέτοιο είναι αυταπόδεικτο ότι απλά ο κ.Αποστολάκης υπήρξε ο πιο σκληρός Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Αποστολάκης μπροστά στα αριστερά θηρία ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικός, Αχτσιόγλου, Σκουρλέτης και Φλαμπουράρης δεν τα κατάφερε πολιτικά να διεισδύσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει απαραίτητο στοιχείο του  επόμενου Κοινοβουλίου. Εξωθήθηκε στο συνωστιμό της Συριζαίικης Επικράτειας και ξαναφόρεσε έναν διακομματικό μανδύα για να διασωθεί. Το μόνο σίγουρο για να καταλάβει τη θέση του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεών μας και ταυτόχρονα την Υπουργική καρέκλα του ευαίσθητου Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί Τσίπρα είναι ότι έχει ένθερμους οπαδούς και μέντορες, όπως πολλά πύρινα δημοσιεύματα εμφανίζουν. 
Δεν ξέρουμε τι άλλο θα καταφέρει τις τελευταίες 10 νύχτες ΣΥΡΙΖΑ αλλά δημοσιεύματα που το Επιτελείο του ούτε διεψεύδει ούτε επιβεβαιώνει περιέργως τον φέρνουν να υπογράφει επιχειρηματικά deals πριν εγκαταλείψει την πολυπόθητη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. Οι συχνές αναφορές του σε μεθοδεύσεις θα φανεί πόσο τόπο έπιασαν με την επόμενη Κυβέρνηση που οφείλει να ελέγξει τη γνησιότητα των φερόμενων υπογραφών Αποστολάκη.

Ευχόμαστε ο σκληρός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Αποστολάκης να έχει καταλάβει ότι η πολιτική εξουσία δεν είναι για πάντα και όπως την ποθεί, δεν έχει παρά να περάσει τη λαϊκή βάσανο έστω και  της ελλαττωματικής δημοκρατίας που διαθέτουμε κατ'ελάχιστον.
 
 

Thedayaftergr