Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Στην Ηλεία και στο Αίγιο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Ηλεία περιοδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το πρωί της Τετάρτης στα πλαίσια της  περιοδείας που την αγορά της ιστορικής πόλης, συνοδευόμενος από πληθώρα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό.
Στις 12:00 ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Φραγμα Αλφειού, τα  Μακρήσπραγματοποιεί στον Νομό. Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τετάρτης έφτασε στην Αρχαία Ολυμπία και επισκέφθηκε το
Αρχαιολογικό Μουσείο της περιοχής, και ια και τα Κρέστενα. Στη 13:00 βρέθηκε στο κέντρο του Πύργου για να μιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες και να πιει έναν καφέ... Στη συνέχεια θα επισκεφθεί ελαιοτριβείο της περιοχής.
Το απόγευμα θα επισκεφθεί περίπου στις 18.30 το απόγευμα την Ανδραβίδα και ακολούθως. θα επισκεφθεί και το Αίγιο
Στο μεταξύ "κλειδωμένο" φαίνεται πως είναι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ηλέίας.
Τον βουλευτή Κώστα Τζαβάρα ήταν αναμενόμενο πως θα πλαισιώσουν οι πρώην βουλευτές Διονυσία Αυγερινοπούλου και Γιώργος Κοντογιάννης και μαζί με αυτούς το ζητούμενο ήταν τέσσερα ακόμα πρόσωπα, δύο άντρες και δύο γυναίκες. Μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ Ήλιδας και δικηγόρο Ανδρέα Νικολακόπουλο, στο ψηφοδέλτιο εντάσσεται ο τ. Γενικός Διευθυντής του ΕΤΕΑΕΠ Νίκος Καλάκος.
Στο χώρο των γυναικών που απαιτούνταν συνολικά τρεις υποψήφιες. Η ηγεσία της Ν.Δ. σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιλέξει την Ντένη (Ευγενία) Νικολοπούλου από τον Πύργο, κόρη του δημοσιογράφου - συγγραφέα και εκδότη του "Παρατηρητή" Γιάννη Νικολόπουλου και την εκπαιδευτικό M.Ed. από την Αμαλιάδα Αριστέα Παπαδοπούλου.