Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία: Τιμητική βράβευση για τους Πρώτους εκ των Πρώτων - H Γεωργία Μανιφάβα από την Κόρινθο πρώτη στην Πελοπόννησο σε αριθμό μορίων


cid:image001.jpg@01D3B23E.64D6EDC0
Οι βραβευθέντες από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Πελοποννήσου είναι:

Στο νομό ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, διακρίθηκε ο Αναστάσιος Μαρτίνος από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.587 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά από τα 15 σχολεία της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, τα βραβεία της Eurobank έλαβαν 9 αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες.

Στο νομό ΑΡΚΑΔΙΑΣ από το 4ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης, η Γεωργία Τζιούμη, πρώτη μεταξύ συνολικά 8 αριστούχων από τα 18 σχολεία του νομού ΑΡΚΑΔΙΑΣ, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.406 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Στο νομό ΑΧΑΪΑΣ, μεταξύ 32 μαθητών που βραβεύτηκαν από τα 57 σχολεία του νομού, αριστούχος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ευαγγελόπουλος από το 7ο Επαγγελματικό Λύκειο Πάτρας, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.475 στο τμήμα Διοικητικών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας.

Στο νομό ΗΛΕΙΑΣ, πρώτη των πρώτων αναδείχθηκε η Σοφία Πατσού από το Γενικό Λύκειο Βαρθολομιού, , η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.175 στη Σχολή Ικάρων. Στο νομό ΗΛΕΙΑΣ διακρίθηκαν 13 μαθητές από τα 32 σχολεία του νομού.

Στο νομό ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, διακρίθηκε η Γεωργία Μανιφάβα από το 4ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.607 στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Συνολικά βραβεύθηκαν 16 μαθητές από τα 29 σχολεία του νομού.

Στο νομό ΛΑΚΩΝΙΑΣ, μεταξύ 9 μαθητών που βραβεύτηκαν σε σύνολο 19 σχολείων του νομού, αναδείχθηκε πρώτος των πρώτων ο Νικόλαος Μουστόγιαννης από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης, ο οποίος, με αριθμό μορίων 19.221, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Στο νομό ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, διακρίθηκε η Αλεξάνδρα Αναστασοπούλου από το Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.374 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά από τα 31 σχολεία του νομού, τα βραβεία της Eurobank έλαβαν 10 αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες.

Eurobank Press Office