Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Η Κυριακή 26 Μαϊου 2019 αποτελεί τη μέρα της πολιτικής καταδίκης του πιο επικίνδυνου Πρωθυπουργού της Ελλάδας. Ένας καταληψίας σχολείων, άεργος και άθεος, κατέλαβε την εξουσία της Ελλάδας για τέσσερα χρόνια μέσα από αμέτρητα ψέματα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Σε μία τετραετία παγκόσμιας ανάπτυξης φρόντισε η Ελλάδα να μείνει έγκλιστη στη μιζέρια της καταστρέφοντας κάθε υγιή προσπάθεια. Ξεπούλησε κάθε ιδεολογία και συνεργάτη του, την πατρίδα του, για να παραμείνει στην εξουσία μέχρι την τελευταία Κυριακή του Μαϊου.

Άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας σε άγνωστους ανθρώπους για να μας εξοικιώσει με την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και για να εθίσει τους κατοίκους των νησιών με το εύκολο χρήμα των διακινητών. 

Ευτέλισε τον Έλληνα Αξιωματικό μετατρέποντάς τον σε μία νύχτα σε ΣΥΡΙΖΟλάτρη πολιτικό, που τώρα περιφέρεται σε κομματικές συγκεντρώσεις.

Γελοιοποίησε τη Μακεδονία που παιανίζει ελεύθερα ως πάντα ελληνική στο Στρατό μας αλλά πια είναι σλαβο-αλβανική παγκοσμίως.

Υποθήκευσε το μέλλον της Ελλάδας και παραμένει ανέλεγκτος.

Την Κυριακή αυτή ο ελληνικός λαός καλείται να αποδείξει την ουσία της ύπαρξης του στην Οικουμένη.

Κάθε ψήφος στον Τσίπρα είναι εγκατάλειψη της Δημοκρατίας και παράδοση της Ελλάδας στις ορέξεις διεθνών αρπακτικών με απρόβλεπτες συνέπειες.

Κάθε ψήφος αλλού είναι η πολιτική καταδίκη του κ.Τσίπρα της χλιδής αλλά κυρίως της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.

Τόσο απλά.

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr