Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ 17Ν


Η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη της οποίας την ηγεσία ορίζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα για το περί κοινού αίσθημα στον ελληνικό λαό. Ο κατά συρροή δολοφόνος αρχιεκτελεστής της 17Ν Κουφοντίνας αμετανόητος οδεύει προς την ελευθερία.

Σύντομα θα περπατάει και πάλι ελεύθερος με τα παιδιά των δολοφονηθέντων χάρη στην ελληνική Δικαιοσύνη επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ. Αλλάζουν οι καιροί αλλάζουν και τα ήθη. Εκτός από τη Νέα Δημοκρατία που καταδικάζει το γεγονός, την απόλυτη σιωπή επιλέγουν όλοι οι υπόλοιποι, αναμενόμενα εδώ και καιρό: Θεσμοί, κόμματα και κοινωνία.

Ακόμα και ο πρέσβης των ΗΠΑ μπροστά στη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάει και τους δολοφονήθεντες πολίτες της χώρας του, δικαιολογώντας συνεχώς τον Αλέξη Τσίπρα μοστράροντας και τις αέρινες επενδύσεις που φέρνει στην Ελλάδα. 

Ανεξάρτητα από τα διαδικαστικά και τα δικαστικά, είναι ισχυρό το μήνυμα της ελληνικής Δικαιοσύνης μετά την παρέμβαση της κα Ξένου. Σαφές για όλους τους πολίτες της χώρας. Γίνε και εσύ τρομοκράτης, γίνε και εσύ εμπρηστής, γίνε και εσύ δολοφόνος και σύντομα η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα σου μοιράζει άδειες.

Συγχαρητήρια σε όλους σας. Αληθινή δικαίωση για την ορθότητα της παρέμβασης Ξένου η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης.

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr