Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Της Λέττας Καλαμαρά

Αύριο 26 Μαϊου 2019 έρχεται η ώρα να μετρηθούμε ως Έλληνες. Πόσοι θα είναι αυτοί που θα στηρίξουν πάλι έναν Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα που εξευτέλισε την Ελλάδα και την ιστορία της και αγνόησε πλήρως τον ελληνικό λαό επί τέσσερα χρόνια.

Οι πλατείες του Αλέξη Τσίπρα ήταν άδειες, ο μηχανισμός όμως ενός επιζήμιου καθεστώτος εναντίον της Ελλάδας είναι σε πλήρη λειτουργία. Δημοσκοπήσεις εμφανίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ακόμα και λίγο πάνω από 20% δημιουργώντας θλίψη και απορία.

Ο άνθρωπος που ψευδόταν συνειδητά για να κάνει κατάληψη και παραμείνει στην εξουσία, που εξαφάνισε κάθε υγιή οικονομική επενδυτική δραστηριότητα στην Ελλάδα, που απέκοψε τη χώρα από την Ευρώπη μετατρέποντάς την σε καταφύγιο του δικτάτορα της Βενεζουέλας, που έκανε το βιοτικό μας επίπεδο πιο φτωχό από τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους, που έγινε η αιτία για να να ξενιτευτούν χιλιάδες Έλληνες, εμφανίζεται ακόμαως ο γητευτής των μαζών, που θέλει να συνεχίσει να καθορίζει τις ζωές μας.

Το ερώτημα πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό απαντάται μόνο με το μοντέλο ζωής που προσφέρει στους οπαδούς του. Ξεπούλημα της Ελλάδας σε όποια τιμή να ‘ναι με αντάλλαγμα ατομικά και οικογενειακά οφέλη. Αδιαφορία για την πατρίδα που γεννηθήκαμε και ενδιαφέρον μόνο για είσοδο συναλλάγματος από όποια πηγή να είναι. Η διαδρομή Ρωσία – Ιράν – Τουρκία – Ελλάδα – Βενεζουέλα κρύβει το μοντέλο της πολιτικής  δύναμης Τσίπρα και το 20% που αντιστοιχεί στους οπαδούς του και αυτό υπό αμφισβήτηση. Χρυσός, εμπόρευμα και συνάλλαγμα σε μία διαδρομή κατάργησης συνόρων και εύκολης ζωής φαινομενικά για τους τοπικούς αντιπροσώπους του καθεστώτος. Υποθήκη η Ελλάδα, ενώ για τους άλλους, για τους πολλούς,  φτώχεια και εξορία.

Ο χαμηλός δείκτης της εθνικής συνείδησής μας ως λαός επιτρέπει στον Αλέξη Τσίπρα να στηρίζεται σε μέτριους υποτακτικούς και να πουλάει Μακεδονία, Αιγαίο, Κρήτη, λιγνίτη, αεροδρόμια και λιμάνια. Αλέξης Τσίπρας ο καλύτερος συνεργάτης της Γερμανίας, στην οποία ο Καγκελάριος Χελμουτ Κολ είχε αναφερθεί κάποτε ως "the face of a criminal Europe without frontiers". Όχι τυχαία στα PanamaPapers της Mossack Fonseca οι περισσότερες εταιρείες-κέλυφος σε Κίνα, Ρωσία και Λατινική Αμερική αγαπημένους προορισμούς του Αλέξη Τσίιπρα την τετραετία. Αποκαλυπτικό ότι ο δημοφιλέστερος προορισμός των εταιρειών οι Παρθένες Νήσοι της κας Μέι που μας αφήνει, έχοντας υποστεί συντριπτική ήττα, που θα φανεί αύριο το βράδυ.

Το μοντέλο εύκολου χρήματος για την ευημερία της Ελλάδας που χτίστηκε από το 1981 και κορυφώθηκε μετά το 1996 έχει αποτύχει ήδη από το 2009. Η διατήρηση καθεστώτων μέσα από προπαγάνδα, εκβιασμούς, τρομοκρατία και καθεστωτικούς μηχανισμούς τελειώνει. Η νίκη με τη μέγιστη διαφορά Μητσοτάκη επί Τσίπρα, χωρίς καμία χαμένη ψήφο στις Ευρωεκλογές, είναι η μόνη λύση για μία καλύτερη Ελλάδα και Ευρώπη, για ένα μοντέλο παραγωγής πλούτου με κόπο και μόχθο για όλους, εφόσον το θέλουν.

Αύριο βράδυ Ζάππειο – Προεδρικό Μέγαρο είναι η εντολή ενός εξαθλιωμένου λαού στον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Εθνικές εκλογές. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι για την προστασία του Αλέξη Τσίπρα.

Ψηφίζω Ελλάδα!