Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Δήμο Τριφυλίας ο Γιώργος Δέδες


Οι «Νέοι Δρόμοι» κοντά στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα αλλάξει εποχή στην Πελοπόννησο
Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Δέδες, επισκέφθηκε την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, την Καλαμάτα, τη Μεσσήνη και την περιοχή της Τριφυλίας.

«Κάθε μέρα, όσο πλησιάζουμε στις κάλπες της 26ης Μαΐου, διευρύνεται και ενισχύεται η στήριξη της προσπάθειάς μας από τους Πελοποννήσιους πολίτες», τόνισε σε δήλωσή του ο Γιώργος Δέδες, ο οποίος επισήμανε πως η στήριξη αυτή οδηγεί  τους Νέους Δρόμους στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας εποχής για την Πελοπόννησο.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», συνοδευόμενος από ομάδα υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, ξεκίνησε την περιοδεία του από το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, στη συνέχεια, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στη ΔΟΥ Καλαμάτας, στο Τελωνείο και το Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στη Μεσσήνη, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση του Γυμναστικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Πάμισος».
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, περιόδευσε στους Γαργαλιάνους και στη Μαραθόπολη, ενώ στη συνέχεια, ο επικεφαλής των Νέων Δρόμων βρέθηκε στα Φιλιατρά. Τέλος, το βράδυ επισκέφθηκε την Κυπαρισσία, όπου μεταξύ άλλων είχε συνάντηση με φίλους σε καφέ της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ