Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ξυλόκαστρο: Κεντρική ομιλία του Δημάρχου και υποψηφίου εκ νέου για τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Ηλία .Ανδρικόπουλου. ( φωτογραφιες)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση – ομιλία, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής , στις 20:30, στην πλατεία του Αγίου Βλασίου , στο Ξυλόκαστρο ,  ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και  εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΟΜΟΝΟΙΑ»  Ηλίας Ανδρικόπουλος.  


Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και πλήθος

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε για το έργο της Δημοτικής αρχής και τους στόχους του συνδυασμού του για ένα δήμο οικονομικά υγιή, σύγχρονο, οργανωμένο, λειτουργικό και ικανό να ανταποκριθεί σε πολλαπλές προκλήσεις.. Μετά το πέρας της ομιλίας παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του στους παρευρισκομένους. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, πλήθος, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες