Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ



Σε διπλό ταμπλό ο φέρελπις πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Άμυνας κ.Κικίλιας, βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας καθημερινά πια. Ερώτηση την ίδια ημέρα προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, για τα φαινόμενα ανομίας και επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για ενημέρωση από τον νυν Υπουργό κ.Αποστολάκη "με την απαίτηση  το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να περάσει στον 21ο αιώνα".

Ποιο κοστούμι Υπουργού θα φορέσει στην επερχόμενη Κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν γνωρίζουμε. Της Κατεχάκη ή της Μεσογείων; Σε κάθε περίπτωση σοφά  πολιτικά χτυπάει "μ'ένα σπάρο δύο τρυγόνια" και όποιο πέσει. Ο υπερδραστήριος κ.Κικίλιας διατέλεσε Υπουργός Δημοσίας τάξης επί Κυβέρνησης Σαμαρά προϊστάμενος μεταξύ άλλων και της ΕΥΠ. Μέσα σ’αλλα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπήρξε και προνομιακός συνομιλητής της Μαντάμ «Ο» κατά τα λεγόμενα της ιδίας.

Το thedayaftergr απευθύνθηκε πρόσφατα στον επερχόμενο Υπουργό για το ζήτημα της αμυντικής βιομηχανίας μέσα και από τα ναυπηγεία μας, για τη μελέτη του ΕΛΙΑΜΕΠ και το καυτό θέμα της, εγκληματικής κατά τη γνώμη μας, παραβίασης της απόφασης ΚΥΣΕΑ στο παρελθόν στο ζήτημα επάνδρωσης των Μονάδων και για τη θητεία, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε. Είμαι πάντα στη διάθεσή του γιατί στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση στο ΥΠΕΘΑ δεν ανέφερε κάτι για τις θέσεις της ΝΔ για τη θητεία, το ιερό καθήκον όλων των πολιτών ανεξαρτήτως φύλου για να μην κάνουμε και διακρίσεις.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του κ.Κικίλια όποια και αν είναι αυτά. Με θετική και μόνο σκοπιά επισημαίνουμε να ενημερωθεί για την τελευταία παράγραφο κριτικής του στο Wikipedia που αναφέρεται στο πρόσωπό του γιατί δεν είναι ιδιαίτερα θετική.

Λ.ΚΑΛ.
 

Thedayaftergr