Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΡΑΚΑΣ ΜΕΤ'ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ




Τα όρια της φαντασίας μας ξεπερνά η μυστηριώδης πρoσγείωση του Υπουργού Εξωτερικών της αυταρχικής εκλογικής δημοκρατίας του συντρόφου Μαδούρο. Ασφαλώς τα απολυταρχικά καθεστώτα πάντα διακρίνονταν για την διεθνή αλληλεγγύη τους. Εξάλλου σε μία ώρα δύσκολη φαίνοται και οι πραγματικοί φίλοι του Μαδούρο.

Το τι συνέβη και το τι μετέφερε και το πού διατέθηκε το περιεχόμενο της επίσημης αποστολής της Κυβέρνησης της λιμοκτονούσας Βενεζουέλας υπάρχουν οι υπεύθυνοι για να μας το πούνε. Εκτός και αν σταμάτησε γιατί τέλειωσε ο καφές στο αεροπλάνο.

Αυτό που δεν έχει δικαίωμα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι 5-6 άλλοι που αποτελούν την κυβέρνηση κουρελού, είναι να τοποθετούν το συμφέρον του καθεστώτος τους πάνω από την Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται από τη θέση της να βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας σ’ αυτή την υπόθεση. Η Ελλάδα πάντα ήταν με τους νικητές, με τη δημοκρατία, με την ελευθερία και χιλιάδες Έλληνες θυσιάστηκαν για αυτά.

Άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση μέχρι τέλος για να μην εκτίθεται η χώρα περισσότερο και καλλιεργούνται φήμες συνεργασίας καθεστώτων για μία υπόθεση χρυσού, πετρελαίου, και πολλών άλλων προϊόντων διακίνησης τοις μετρητοίς σε έναν κόσμο καταστροφής γύρω από τον άξονα της Ελλάδας.
Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr