Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Δύο πανελλήνιες διοργανώσεις πινγκ πονγκ τον Απρίλιο στο Δερβένι...

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Δύο πανελλήνιες διοργανώσεις πινγκ πονγκ τον Απρίλιο στο Δερβένι...
Η πρώτη είναι οι Πανελλήνιοι Αγώνες Λυκείων 2018-2019 που θα γίνουν στις 10 & 11 Απριλίου. Πέρσι το αντίστοιχο πρωτάθλημα είχε φιλοξενηθεί στην Πάτρα και φέτος θα γίνει πάλι σε εδάφη της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο στο Δερβένι.
Η δεύτερη είναι το τελευταίο πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Διαβάζουμε από το σάιτ της ομοσπονδίας:
"Με το Δερβένι σχετίζεται και το επόμενο θέμα, καθώς στην παραθαλάσσια κωμόπολη του νομού Κορινθίας θα γίνει τον ερχόμενο μήνα το τελευταίο αναπτυξιακό τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Προκηρύχθηκε συγκεκριμένα το «1ο ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξυλόκαστρο 2019», το οποίο διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλοκάστρου (Α.Ο.Ξ.) σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ,Α. και την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. 

Το όπεν θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης στις 13 και 14 Απριλίου. 
Όπως όλα τα τουρνουά έτσι κι αυτό αφορά στις κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων."
Εκατοντάδες παιδιά και συνοδοί θα επισκεφτούν τον δήμο μας τη μεθεπόμενη εβδομάδα και θα χαρίσουν υψηλής ποιότητας θέαμα στους θεατές. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το λινκ που θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΡΡΟΣ