Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ώρες μετά την αναφορά του thedayaftergr στον Υπουργό μεταξύ άλλων Ενημέρωσης κ.Ν. Παππά το έγκυρο parapolitika.gr παρουσίασε σήμερα το πρωί στην κοινή γνώμη τον Υπουργό ως εξής: "εντελώς περιθωριοποιημένος είναι αυτό το διάστημα ο Νίκος Παππάς σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τα ΜΜΕ, μέτωπο από το οποίο έχει εν πολλοίς αποτραβηχτεί μέχρι νεωτέρας." 

Τι ακριβώς αυτό σημαίνει για έναν Υπουργό που μισθοδοτείται από τον ελληνικό λαό και τους φορολογούμενους πολίτες για να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του, δεν είναι κατανοητό. Ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα στο μέτωπο και να μπορέσει να εκφέρει και μία άποψη για τα τεκταινόμενα στον Τύπο.

Σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ρόλος του Υπουργού Επικρατείας κ.Φλαμπουράρη που εμφανίζεται να αναλαμβάνει τις δύσκολες αποστολές και τις μεγάλες επενδύσεις. Ο ιστορικός του μέλλοντος και ο δημοσιογράφος φυσικά για κάθε Υπουργό Επικρατείας όπως π.χ. τον κ.Ρουσόπουλο επί Καραμανλή, τον κ.Παμπούκη επί Γ.Παπανδρέου και οπωσδήποτε τον κ.Φλαμπουράρη επί Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να εξετάσουν εξονυχιστικά τη συνεισφορά τους στις μεγάλες επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν επί των ημερών τους και να τους αποδώσει και τα εύσημα.

Στα θέματα βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των πολιτών πάντως, σύμφωνα με την παγκόσμια λίστα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο καθ'ύλην αρμόδιος Υπουργός Επικρατείας κ.Φλαμπουράρης που εργάζονται νυχθημερόν όπως και οι προκάτοχοί του κατάφεραν να εξασφαλίζουν στους Έλληνες ένα βιοτικό επίπεδο για το 2018 χειρότερο και από εκείνο της Βουλγαρίας, κατατάσοντας την Ελλάδα της ΕΟΚ από το 1980 και του ΝΑΤΟ στις τελευταίες ευρωπαϊκές χώρες, πάνω μόνο από την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Σερβία. 

Ελπίζουμε το 2019 να μην μας ξεπεράσουν και αυτές. Συγχαρητήρια σε όλους, τους νυν και τους προηγούμενους. Ευχόμαστε εκεί στο Μαντείο των Δελφών να έλαβαν το χρησμό για την ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα για όλους...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr