Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

1 εκατομμύριο ευρώ για την είσοδο των Μολάων εξασφάλισε ο Πέτρος Τατούλης


«Με το σχέδιό μας, την εμπειρία μας και πρωτίστως με αδιάκοπη σκληρή δουλειά εξασφαλίσαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας τη χρηματοδότηση με 1 εκατομμύριο ευρώ το έργο της εισόδου των Μολάων» ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό και απαραίτητο έργο που βελτιώνει την προσβασιμότητα σε μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Λακωνίας.  

Πέτρος Τατούλης «Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση του αθλητικού  εξοπλισμού των σταδίων της Μεσσηνίας» 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των κ.κ Λούη Τσάτουμα και Κατερίνας Μπερδούση εγκρίθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου δύο σημαντικά έργα αθλητικού εξοπλισμού συνολικού προϋπολογισμού 206.000 ευρώ. Τα έργα αυτά αφορούν την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού σταδίων της Μεσσηνίας και την προμήθεια εξοπλισμού αγωνισμάτων ρίψεων επίσης στη Μεσσηνία.
Οι κ.κ. Τσάτουμας και Μπερδούση αποτελούν συμβούλους του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη σε θέματα κλασικού αθλητισμού και σε συνέχεια της επιτυχούς έκβασης της διεκδίκησης των έργων αυτών ετοιμάζουν νέα πρόταση σε συνεργασία με τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες για την προμήθεια εξοπλισμού όλων των σταδίων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πέτρος Τατούλης «Εξασφαλίσαμε το έργο της κατασκευής της γέφυρας στον ποταμό Τουθόα»
Εγκρίθηκε το τεχνικό δελτίο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας το έργο της κατασκευής γέφυρας στον ποταμό Τουθόα, με προϋπολογισμό 237.000 ευρώ.

«Εξασφαλίσαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο προσβασιμότητας στο Δήμο Γορτυνίας, που θα συνδέσει της Τοπικές Κοινότητες Καλλιανίου, Φαναρακίου και Καστρακίου στα Τρόπαια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι «με απόλυτη συνέπεια στο σχεδιασμό μας και σκληρή δουλειά επιτυγχάνουμε να εξασφαλίζουμε συνεχώς δυνατότητες ανάπτυξης μιας περιοχής με έντονα προβλήματα ερημοποίησης».