Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ, πληγωμένος ο Άρης
Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (24/2) για την 22η αγωνιστική της Super League.
Στις 15:00 ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Οι
«κυανέρυθροι» έχουν παραταχθοί χωρίς τους Σαραματά, Κεϊτά, Κούρντι και Μαξίμοβιτς, ενώ για πρώτη φορά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τίθενται οι Μανιάτης και Μπουμάλ. Οι φιλοξενούμενοι και ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των τραυματιών Κουλιμπαλί, Ινσούα και του τιμωρημένου Γιόχανσον. Ήδη το σκορ έχει ανοίξει υπέρ του Πανιωνίου

Στις 16:00 θα συνεχιστεί στα Πηγάδια το ματς Ξάνθη και Λεβαδειακού από το 23' με το σκορ στο 0-0. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε ξεκινήσει το Σάββατο (23/2) αλλά διεκόπη λόγω των ισχυρών ανέμων και της κακοκαιρίας.
Στις 19:00 η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΛ σε ένα κρίσιμο ματς εκατέρωθεν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Μάκης Χάβος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέρα από την τρίτη διαδοχική απουσία του Μπαράλες σε ματς. Ο Τζιανλούκα Φέστα από την άλλη δεν υπολογίζει τους Μόρα και Γιακιμόφσκι, εν ατιθέσει με τον Γκοΐκοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.
Τέλος, η αγωνιστική δράση της Κυριακής (24/2) ολοκληρώνεται στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Άρη (19:30) με τους γηπεδούχους να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητό τους και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να κρατήσουν το +2 από τον Παναθηναϊκό και την 5η θέση.

To πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 23/2
Ξάνθη - Λεβαδειακός (διεκόπη, 0-0)
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-1

Κυριακή 24/2
15:00 Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
16:00 Ξάνθη - Λεβαδειακός (θα συνεχιστεί από το 23')
19:00 Λαμία - ΑΕΛ
19:30 ΠΑΟΚ - Άρης

Δευτέρα 25/2
Ολυμπιακός - ΟΦΗ