Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ



Όπως κάθε μοντέρνος απολυταρχικός ηγέτης, άσχετα αν είναι εκλεγμένος ή όχι με εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την πολιτική του ήττα. Είναι αλήθεια ότι είχε επενδύσει στο διεθνές μοντέλο καταπίεσης των λαών α λα Μαδούρο και πίστευε ότι θα τον κρατούσε στην εξουσία της Ελλάδας επί δεκαετίες. Η κατάντια των Ελλήνων, όπου το 64% τα βγάζει πέρα με το ζόρι πια, σύμφωνα με τη μελέτη του ΙΟΒΕ, του είναι αδιάφορη, αν όχι καλύτερα ο επιθυμητός του στόχος ώστε να μπορεί να μοιράζει επιδόματα φτώχειας στους δούλους και χαβιάρι στην ελίτ του.
Τα πολιτικά εγκλήματα του δεν έχουν προηγούμενο δεδομένων των συνθηκών που στιγμάτισαν την Ελλάδα διεθνώς και θα συνεχίσουν για χρόνια πολλά αν δεν αλλάξουμε άρδην κοινωνική και πολιτική θεώρηση με τη νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει μέσα από τις επόμενες κάλπες. Οι δυσβάσταχτοι φόροι και ο διεθνής οικονομικός αποκλεισμός μέχρι την οικονομική ζημία της Ελλάδας των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ  το 2015 και τέλος το ξεπούλημα της Μακεδονίας, συνθέτουν ένα ατιμώρητο πάζλ εθνικής καταστροφής.

Ακόμα και οι Γερμανοί πάνε με τον νικητή και άρχισαν να τον εγκαταλείπουν με συνθήματα του τύπου «Οι Γερμανοί θέλουν Μητσοτάκη» προκαλώντας ευθυμία ακόμα και σε εμάς του ιθαγενείς. Η Μαντάμ «Ο» δυνάστης της Μεταπολιτευτικής αποικίας της Ελλάδας αν ήξερε ένα πράγμα καλά πάντα ήταν να μην είναι με τον χαμένο και να μεταπηδά πριν την καταστροφή του στον νέο νικητή για να διαιωνίζει το διεθνές καρτέλ σκλαβιάς των ανθρώπων και κυρίως των Ελλήνων. Έτσι και τώρα τα «γιουσουφάκια» της εμφανίζονται ξαφνικά να υιοθετούν το φιλελεύθερο μοντέλο της σκληρής δουλειάς και της προκοπής με την παραγωγή πλούτου. Οι απόπειρες της μόνιμης για τον 21ο αιώνα στην Ελλάδα υιοθέτησης ενός αντιδημοκρατικού και αριστοκρατικού μοντέλου απέτυχαν οικτρά. Ο λαός ζητά εκλογές.

Ένας τελευταίος γύρος με τα ελληνοτουρκικά από 27 Φεβρουαρίου στην ΝΑ Μεσόγειο όπου αμύθητα κοιτάσματα αρχίζουν να αναβλύζουν μήπως και επέλθει η εθνική καταστροφή και μετά θα σημάνουν οι καμπάνες. Η πολυθρόνα του Αλέξη Τσίπρα κουνιέται επικίνδυνα αλλά αυτός δεν σηκώνεται, ίσως να πιστεύει ακόμα ότι είναι σε κάποια κατάληψη σχολείου. Τον Κόκκινο Οκτώβρη προσμένει για μία διαχειρίσιμη ήττα και εκλογές ξανά τον Ιανουάριο 2019 με άλλο εκλογικό σύστημα και επαναφορά του στο παιχνίδι της εξουσίας. Πολιτικές ονειρώξεις της Μαντάμ «Ο» που τόσο αγάπησε και αυτή τον εθνικό καταστροφέα που άνοιξε τα σύνορα στους παράνομους μετανάστες για να ξεκινήσει το δουλεμπόριο ανθρώπων υπό τα κρατικά βλέμματα και η τοπική εκμαύλιση με το μαύρο χρήμα δύσμοιρων ψυχών. 

Ο στόχος εξομοίωσης Αλβανίας και Ελλάδας σε βιοτικό επίπεδο και ελευθερίες επιτεύχθηκε Αλέξη Τσίπρα. Έγινες πράγματι ένας νέος Χότζας. Ώρα να πιάσουμε δουλειά και αυτοί οι λίγοι που πραγματικά αγαπάμε την Ελλάδα, δεν μεταναστεύσαμε για να ικανοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και δεν προσκυνάμε την Μαντάμ «Ο» των Παρισίων. Καλώς να ορίσει και ο αγγελιοφόρος της Πιερ τέλος του μήνα να μας παραδώσει τα κλειδιά της Ελλάδας μας. Το τέλος για όλη τη διεθνή συμμορία που εξαθλίωσε και ξεπούλησε την Ελλάδα, επιλέγοντας πάντα τους χειραγωγούμενους μετρίους, για το διαμελισμό της είναι ξεκάθαρο και μοιραίο.

Τα βαπόρια από την Περσία με τη σκόνη και το νέο καύσιμο δεν φτάνουν για να θάψουν τη γαλάζια πατρίδα μας...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr