Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Ο 90χρονος Ολυμπιακός Λουτρακίου θα αποκτήσει επιτέλους το “σπίτι” του


        
 Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου  της 18ης  Φεβρουαρίου 2019 στην Τρίπολη αποφασίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ολυμπιακού Λουτρακίου, ύψους 200.000,00 ευρώ με αντικείμενο την ανάπλαση του γηπέδου της ιστορικής ομάδας μας.

          Με την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή μας το  όνειρο γίνεται  πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου θα αποκτήσει επιτέλους το σπίτι του. Η προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά  και των φίλων της ομάδας  απέδωσε καρπούς. Μια προσπάθεια που θα δώσει ανάσα σε όλες τις ομάδες της πόλης μας που πλέον  θα μπορούν εύκολα να προπονούνται χωρίς να χρειάζεται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις με το γνωστό σε όλους  κόστος. Πιστοί στους στόχους μας συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και το ίδιο  πάθος μέχρι η ομάδα μας να φτάσει εκεί που της επιβάλλει η ιστορία της.

          Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη, τον περιφερειακό σύμβουλο Πετρίτση Γεώργιο που συνέβαλε καθοριστικά για την επίτευξη του στόχου αυτού καθώς και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που πίστεψαν και υποστήριξαν το όραμά μας.





Για το Δ.Σ.



Ο Πρόεδρος



ΔΕΔΕΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΔΕΣ