Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο Καμμένος απέδωσε προσωπικά στον Τσίπρα την “πολιτική εκτέλεσή του” Τσίπρας σε Καμμένο: Δεν σε άφησα να γίνεις… Σαμαράς και να ανατρέψεις την κυβέρνηση


Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Προσωπικά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απέδωσε ο Πάνος Καμμένος την ευθύνη για την “πολιτική εκτέλεσή του”, με μια έντονα φορτισμένη ομιλία από βήματος Βουλής.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, θύμισε τους κοινούς αγώνες του με τον Αλέξη Τσίπρα την τελευταία τετραετία, για να βγει η χώρα από τα Μνημόνια, και υπογράμμισε ότι, ο ίδιος βρέθηκε με συνέπεια απέναντι στη διαπλοκή, η οποία και τον στοχοποίησε.
Ο Πάνος Καμμένος “έδειξε” στην κατεύθυνση της απόσυρσής του από την πολιτική, μετά τις συγκεκριμένες δραματικές εξελίξεις.
Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε τον λόγο και, για πρώτη φορά πέρασε στην αντεπίθεση, απέναντι στον μέχρι πρότινος κυβερνητικό εταίρο του.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι, σχεδίαζε να ανατρέψει την κυβέρνηση, όπως είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς το 1993, με την Αποστασία και την ανατροπή της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Πρωθυπουργός χρησιμοποίησε για πρώτη φορά έντονη γλώσσα κατά του Πάνου Καμμένου, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ… αφιέρωσαν ο ένας στον άλλο ποιήματα με νόημα.


ysterografa.gr