Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ



Πολύ θλιβερός πια ο Πάνος Καμμένος μιλά για εκχώρηση κυριαρχίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών και ζητά ψήφιση από 180 βουλευτές. Τι να πει κανείς; Μία συμφωνία που ψήφισε ο βουλευτής του Παπαχριστόπουλος, μία Συμφωνία που δεν θα υπήρχε αν δεν στήριζε τον Αλέξη Τσίπρα τόσα χρόνια ο ίδιος, τώρα κατάλαβε ότι παραχωρήθηκε  εθνική κυριαρχία.

Ακόμα και αυτή τη δύσκολη στιγμή συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λάο ο κ.Καμμένος και παίζει παιχνίδα με τον Αλέξη Τσίπρα για να εκθέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Δύση.

Τα πάντα πωλούνται στο παζάρι της Ελληνικής Βουλής και η νοημοσύνη μας υποτιμάται ξεδιάντροπα. Η ψήφιση της εισόδου της Βόρειας Μακεδονίας του Τσίπρα στο ΝΑΤΟ χρειάζεται 180 ψήφους γιατί είναι μία ιστορική στιγμή της Ελλάδας. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η χώρα θα περιβάλλεται από συμμάχους από την Ιταλία μέχρι την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Όσοι ζουν ακόμα από το έπος του ’40, όσοι έζησαν τον Σιδηρούν παραπέτασμα και την εισβολή από Βορρά καθώς και οι απόγονοι του σφαγέα της Σμύρνης Κεμάλ γνωρίζουν τι σημαίνει εχθρός και απειλή επίσημα και στην πράξη.

Το θλιβερό είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας το ευχάριστο γεγονός εισόδου της Βορείου Μακεδονίας του στο ΝΑΤΟ δεν το αντάλλαξε με μία τιμητική Συμφωνία ή με εθνικά ανταλλάγματα αλλά το ξεπούλησε με μία επαίσχυντη Συμφωνία για λίγο περισσότερο χρόνο στην εξουσία. Φυσικά και κάτι σε είδος θα κέρδισε, άλλα δεν το γνωρίζουμε. Ίσως ο κ.Σόρος και τα αφεντικά του να ξέρουν κάτι παραπάνω, μαζί με τη Μαντάμ "Ο".

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ψηφίσει τη Συμφωνία με 180 βουλευτές γιατί ποιος δεν θέλει να έχει συμμάχους γύρω-γύρω, ιδιαίτερα σε μία χώρα που σπατάλησε δισεκατομμύρια ευρώ για μία άμυνα χωρίς επίθεση. Μπερδέψατε τις ψηφοφορίες, κ. Καμμένε. Τα της Βορείου Μακεδονίας του Τσίπρα ψηφίστηκαν, κ.Καμμένε, από την κα Κουντουρά και τον κ.Παπαχριστόπουλο που εσείς φέρατε στη Βουλή και μην παριστάνετε τον ήρωα στις γαλάζιες πατρίδες μας...
Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr