Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: "Ο Α. Τσίπρας είναι το μεγαλύτερο παραμύθι ψέματος και ασυνέπειας στη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου"

 
(Σημεία συνέντευξης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ , Εκπομπή "Αταίριαστοι",  με τους Χρ. Κούτρα και Γ. Ντσούνο)
 
Σκληρή κριτική άσκησε στον Α. Τσίπρα, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εκπομπή "Αταίριαστοι". Ο Γ. Μανιάτης κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα για την πατρίδα, την ιστορική στιγμή που η Ελλάδα είχε όλα τα γεωπολιτικά πλεονεκτήματα με το μέρος της. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια εθνικά επιζήμια Συμφωνία, που ανοίγει ένα ακόμη παράθυρο αλυτρωτισμού από την πλευρά των Σκοπίων. Διευκρίνισε για ακόμη μια φορά ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία και θα αναδείξει όλα τα τραγικά λάθη που έγιναν στη διαπραγμάτευση. "Όποιος υπογράψει μια εθνικά επιζήμια Συμφωνία, αναλαμβάνει και τις ιστορικές του ευθύνες", πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι θα προχωρήσουν στην ενιαιοποίησή του, ώστε να υπάρχει ένα ενιαίο κόμμα με εκλεγμένα όργανα και σταθερή, πεντακάθαρη θέση σε όλα τα μεγάλα θέματα.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:
►Για την αθλιότητα που επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου, υπεύθυνος είναι ο Α.Τσίπρας, το μεγαλύτερο παραμύθι ασυνέπειας και ψέματος στη νεότερη πολιτική ιστορία. Διαχειρίζεται τις τύχες της πατρίδας με απόλυτα ασύγνωστο κι επιζήμιο για τη χώρα τρόπο
►Η απόφασή μας είναι να προχωρήσουμε στην ενιαιοποίηση του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να υπάρχει ένα ενιαίο κόμμα με εκλεγμένα όργανα και σταθερή, πεντακάθαρη θέση σε όλα τα μεγάλα θέματα #SKAI
Δείτε εδώ το σχετικό video

►Ο Α. Τσίπρας τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα για την πατρίδα. Έδωσε το όνομα, τη γλώσσα, την ταυτότητα, την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την είσοδο στην Ε.Ε. Τι αντάλλαγμα πήρε η Ελλάδα;
►Πρόκειται για μια εθνικά επιζήμια Συμφωνία, που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας, την ιστορική στιγμή που η Ελλάδα είχε όλα τα γεωπολιτικά πλεονεκτήματα με το μέρος της. Ως Κίνημα Αλλαγής θα την καταψηφίσουμε και με όλες τις δυνάμεις μας θα αναδείξουμε τα τραγικά λάθη που έγιναν στη διαπραγμάτευση.
►Δυστυχώς, άνοιξε ένα ακόμη παράθυρο αλυτρωτισμού από την πλευρά των Σκοπίων. Ο λαός θα λέγεται μακεδονικός με υπογραφή Τσίπρα, η γλώσσα τους θα είναι μακεδονική και πολύ σύντομα θα ξεχαστεί ο όρος Βόρεια Μακεδονία και θα μείνει σκέτο το Μακεδονία.
►Ο Α. Τσίπρας θέλει να μας πείσει ότι αυτό είναι πατριωτικό και προοδευτικό, ενώ είναι βαθύτατα ενάντια στον πατριωτισμό, στις προοδευτικές αντιλήψεις κι ενάντια σ'αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα σύγχρονο πατριωτικό πλουραλιστικό ευρωπαϊκό κόμμα.
► Όποιος υπογράψει μια εθνικά επιζήμια Συμφωνία, αναλαμβάνει και τις ιστορικές του ευθύνες #SKAI

Δείτε εδώ το σχετικό video 
 

Γιάννης Μανιάτης