Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Της Λέττας Καλαμαρά

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα διολισθαίνει σε στενά και επιικίνδυνα μονοπάτια σύμφωνα με το σχέδιο υποτέλειας των Ελλήνων στον 21ο αιώνα. Δεν έφθανε όλη η καταστροφή που έφερε η σάπια Μεταπολίτευση τώρα επιδιώκεται και η πολιτική ασφυξία τους λαού μας. Τα πολιτικά κόμματα που οι ψηφοφόροι εξέλεξαν με την ψήφο του να τον αντιπροσωπεύουν στη Βουλή και να κυβερνώνται από αυτούς που επιλέγει αποσυντίθενται με απρόβλεπτο ρυθμό και η Βουλή μετατρέπεται σε συνονθύλλευμα προσωπικοτήτων. Το τέλος της ελληνικής δημοκρατίας μοιραίο.

Η εξαέρωση των πολιτικών κομμάτων αποσκοπεί σύμφωνα με το σχεδιο της Μαντάμ «Ο» και των αφεντικών της στην κυριαρχία ενός στείρου δικομματισμού μεταξύ φιλελευθέρων και λαϊκιστών. Ένα καταστροφικό μείγμα που στην ιστορία μας έφερε μόνο συμφορές. Με τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ κόμματα με ακραίες ιδεολογίες και ασύνδετα με οποιαδήποτε άλλα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπροσωπώντας τις δυτικές ανταγωνιστικές φιλελεύθερες δημοκρατίες και ο ΣΥΡΙΖΑ του κ.Τσίπρα εκπροσωπώντας τα ανατολικά αυταρχικά εκλογικά καθεστώτα, τύπου σύγχρονης Ρωσίας, καθίστανται κυρίαρχα στο πολιτικό προσκήνιο.

Με ένα εκλογικό νόμο απλής αναλογικής εσκεμμένα θεσπισμένο στο να απαιτεί συνεργασίες η μόνη δυνατότητα αυτοδυναμίας από τις μεθεπόμενες εκλογές και μετά που δεν θα αργήσουν σύμφωνα με τα σχέδια των λαϊκιστών, θα απαιτεί ως μόνη περίπτωση Κυβέρνησης της Ελλάδας τη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς αυτές οι δύο ασύνδετες στις αρχές τους και στην αντίληψη της δημοκρατίας παρατάξεις δεν θα μπορούν να συγκυβερνήσουν, πλην της περίπτωσης θαυματουργικής παραχώρησης της κυβερνητικής εξουσίας σε έναν όμιλο προσωπικοτήτων που θα ορίζεται ερήμην της ψήφου του λαού και κατ’επιλογή της Μαντάμ «Ο». Επικεφαλής τους ένας επιστήμονας του εξωτερικού. Αλήθεια ποιος νοιάστηκε για τους ιθαγενείς σε μία γερμανική και ευρωπαϊκή αποικία της Αφρικής του 19ου αιώνα. Στόχος της νέας αριστοκρατικής Κυβέρνησης η διατροφή της ελίτ διαφθοράς που κυριαρχεί μεταπολιτευτικά και μέχρι σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, τον θαμώνα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, που τα αρνείται όμως για τους πολλούς, των ακριβών οίκων ραπτικής και των επίσημων ταξιδιών καθώς και σωρείας πάσης φύσεως λαθρεμπόρων, με μόνη υποχρέωση τον έλεγχο του λαού των Αθλίων Ελλήνων μέσω επιδομάτων φτώχειας και συμπόνοιας για την πλειοψηφία.

Εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι, εργαζόμενοι περιστασιακά, και υποαμοβόμενοι σε σχέση με τα προσόντα τους εις όφελος της παρούσας κάστας που μας φορτώνει 334 δις ευρώ χρέος, ξεπουλά και τα Μνημεία μας στο Υπερταμείο και αναζητά συνεχώς νέους πόρους και τρόπους για να ρουφάει τη δύναμη του λαού μας. Φυσική κατάληξη αυτής της πολιτικής και κοινωνικής ανωμαλίας θα είναι η πλήρης κατάρρευση του κράτους, της κοινωνίας και η διάλυση της Ελλάδας χωρίς αντίσταση. Σε αυτό θα χρειαστεί και ένας φιλικός στρατός για την ηγεσία του οποίου σφάζονται αυτές τις ημέρες τα δύο πολιτεύματα.

Οι λαϊκιστές γαλουχήθηκαν από το 1981 με τα ευρωπαϊκά κονδύλια, με αμέτρητα εξωτερικά δάνεια, με το στραγγαλισμό της ιδιωτικής υγιούς πρωτοβουλίας και όταν τελείωσαν αυτά συνέχισαν με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Τώρα που τελειώνουν και αυτά οραματίζονται την άντληση του ορυκτού πλούτου και τη συνέχιση της διακίνησης ναρκωτικών και ανθρώπων ως εμπόριο για την τρυφηλή ζωή τους και την κοινωνική τους διαβίωση χωρίς κόπο. Πάντα υπάρχει μία λύση για τη συνέχιση της αρπαχής. Οι λογαριασμοί στην Ελβετία είναι γεμάτοι για αυτούς και για τους απογόνους τους. Οι ξένοι που φυσικά δεν δίνουν τίποτα χωρίς πρόβλεψη γελάνε με τα μελλοντικά στην καλύτερη περίπτωση γκαρσόνια τους. Εξάλλου σταδιακά τους έχουμε χαρίσει αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εστιατόρια και παραλίες για να λιάζονται πετώντας κανά κοκκαλάκι στην ελίτ της μπουρζουαζίας και κλωτσιές στον πεινασμένο όχλο.

Ο σύγχρονος κόσμος είναι ανταγωνιστικός  με καινοτομία και όνειρα. Απαιτεί μόχθο για την εξασφάλιση των πολυτελών αγαθών της ελευθερίας. Αυτό το μοντέλο που χρειάζεται μεταρρυθμίσεις για να προσελκύσει επενδύσεις και θέλει δημιουργικότητα για να έλκει τη νεολαία και τους ικανούς από άλλα γειτονικά κράτη δεν είναι ελκυστικό στη μάζα. Απαιτείται παιδεία και μάχες για να αποδώσει και ο λαός εθίζεται εσκεμμένα στο γρήγορο κέρδος που φυσικά υπάρχει μόνο στη διαφθορά. Το τέλος μοιραίο για μία κοινωνία δειλών.

Δύο δρόμοι λοιπόν για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας που οι εξουσιαστές μας εδώ και δεκαετίες αν όχι αιώνες σχεδίασαν. Διαλύουν το Ποτάμι, ξεσκίζουν τους ΑΝΕΛ, απορροφούν την ΕΚ  και στοχεύουν το ΚΙΝΑΛ για να μείνουν δύο, ο εξής ένας στη δημοκρατία. Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούμενη νόμιμα από την αριστοκρατική Κυβέρνηση των σαλονιών της άσπρης σκόνης και του χαβιαριού  εις βάρος της Ελλάδας. Το ξεκίνημα θα γίνει με τον ανασχηματισμό προσωπικοτήτων του κ.Τσίπρα μετά την ψήφιση της ειδεχθούς, αντεθνικής, κατάπτυστης και αντιδημοκρατικής Συμφωνίας των Πρεσπών, η πρώτη αλλοίωση της  εθνικής ταυτότητας που θα συνεχιστεί με το Αιγαίο, το Καστελλόριζο και τη Βόρεια Ήπειρο.

Ο κ.Μητσοτάκης πρέπει να προσέξει πολύ που θα δυσπιστήσει άπαξ. Στην παράδοση της Μακεδονίας ή στην κατάργηση της δημοκρατίας με τον επερχόμενο ανασχηματισμό του πολιτεύματος. Για τον κ.Παυλόπουλο που παρατηρεί αμέτοχος τη μετατροπή του Μέγαρου του σε Αυλή των Αριστοκρατών τα λόγια περισσεύουν, απλά για να μη χύνεται το μελάνι στον Καιάδα της δημοκρατίας. Ο ρόλος του διακοσμητικός σε μία παρακμάζουσα κοινωνία που εξορίζει τα παιδιά της και υποδέχεται τους διακινητές δύσμοιρων ψυχών της Ανατολής...

Άλλα τα σχέδια του Τσίπρα, της Μαντάμ "Ο", του Σόρος και των αφεντικών τους και άλλα των Ελλήνων προσεχώς...
 

Thedayaftergr