Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Με την επιλογή της νέας στρατιωτικής ηγεσίας αναμένεται να δώσει το πρώτο πολιτικό του στίγμα ως νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αποστολάκης. Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ, υπό τον Πρωθυπουργό Τσίπρα, για να επιλέξει τον αντικαταστάτη Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων στη θέση του κ. Αποστολάκη καθώς και να ανανεώσει τη θητεία ή να αντικαταστήσει τους Αρχηγούς Στρατού, Ναυτικού, και Αεροπορίας.

Η πολιτική και κοινωνική διχόνοια στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας που αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στην Ελληνική Βουλή την επόμενη εβδομάδα, μετά και την ειρηνική ευχόμαστε συγκέντρωση στο Σύνταγμα των Αθηνών την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, απαιτεί αξιοκρατικές και αδιαμφισβήτητες επιλογές του ΚΥΣΕΑ, με πρόταση φυσικά του νέου ΥΕΘΑ, γιατί οι καταστάσεις είναι περίεργες όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο κ. Αποστολάκης και δεν χρειάζεται άλλη ταραχή στους κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ας αναμένουμε λοιπόν αν δούμε την πολιτική γραφή του κ. Αποστολάκη που ευχόμαστε να είναι καθαρή όπως ήταν και η ηγεσία του ως Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr