Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΣΧΕΔΙΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" BY ALEXIS TSIPRAS



Της Λέττας Καλαμαρά 

Περιχαρής ο Πρωθυπουργός της χώρας Βόρειας της Μακεδονίας, Βούλγαρος κατά το όνομα κ.Ζάεφ, ευχήθηκε για την παγκόσμια χώρα του που καταπίνει τη μία και μοναδική Μακεδονία της Ελλάδας. Το fake επινόημα των Κομμουνιστών και της παρέας Κίσσιγκερ-Μπους-Κλίντον, βλέπε Σόρος, με τις ευλογίες της Γερμανικής κατακτητικής και επεκτατικής μηχανής Μέρκελ, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά με τον Αλέξη Τσίπρα εκλεγμένο Πρωθυπουργό της άδοξης Ελλάδας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε άλλη μία κίνηση ματ εναντίον της Ελλάδας, της ιστορίας, των αγώνων και των θυσιών της Μακεδονίας, χωρίς να καταφέρει όμως να διχάσει το λαό παρά μόνο το μη αντιπροσωπευτικό του Κοινοβούλιο, πια. Αν ψηφιστεί η Συμφωνία στην Ελλάδα η χώρα εξευτελίζεται πνευματικώς στην Οικουμένη και κυρίως η Μακεδονία καταπίνεται από την "Παγκόσμια Μακεδονία" του κ.Ζάεφ. Σε λίγες δεκαετίες ακόμα πετυχαίνοντας τη σημερινή ανταγωνιστικότητα της Βουλγαρίας και το βιοτικό επίπεδο Ρουμανίας οι Έλληνες Μακεδόνες δεν αποκλείεται να προστρέχουν και στην προστασία της. Ποιος να φανταζόταν εξάλλου πριν 10 χρόνια ότι η Ελλάδα θα είχε ποτέ τη σημερινή άθλια θέση αναταγωνιστικότητας, ελευθερίας και ευημερίας και θα παρέδιδε με περήφανη την Κυβέρνηση της τη Μακεδονία της. Αν δεν ψηφιστεί η Συμφωνία στην Ελλάδα, η χώρα επίσης εξευτελίζεται διεθνώς ως ανιαξιόπιστη να τηρήσει τις Συμφωνίες που η ίδια συνάπτει και δίνει το δικαίωμα σε όλες τις όμμορες χώρες της και τους προστάτες τους να αμφισβητήσουν τις Συμφωνίες που υπέγραψε η ισχυρή Ελλάδα ως νικήτρια των Βαλκανικών και Παγκοσμίων Πολέμων. Επίσης αποκρούει την προσπάθεια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για την επιβολή του δυτικού μοντέλου ζωής στα Βαλκάνια εις όφελος της κυριαρχούσας επί αιώνες Ρωσίας, στην οποία οφείλεται και η πολιτιστική καθυστέρησή τους. Μία win-winκατάσταση για τους εχθρούς της Ελλάδας που λιγουρεύονται τα οικόπεδά της αλλά και μια win win  κατάσταση για τον Αλέξη Τσίπρα φυσικά.

Το πιο σπουδαίο όμως στο Σχέδιο «Παγκόσμια Μακεδονία» του Αλέξη Τσίπρα κρύβεται πίσω από τους μουσαμάδες τωνfake εκδοτηρίων στην πανηγυρική του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, της μίας και παγκόσμιας. Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε και ξαναπήγε στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα (29/12/2018, 14/12/2018, 25& 26/11/2018, 14/11/2018) για έναν και μόνο σκοπό. Για να εξοργίσει όσο περισσότερο μπορεί τους Έλληνες Μακεδόνες, για να τους κοροϊδέψει στα μούτρα τους με τους μουσαμάδες της απάτης, για να δοκιμάσει τις αντιδράσεις τους για την κρίσιμη ώρα που θα χρειαστούν για να τον ωφελήσουν. Στη Μακεδονία και το Καστελόριζο, ο Αλέξης Τσίπρας και το διεθνές καθεστώς διάλυσης της Ελλάδας μεταπολιτευτικά παίζει τα τελευταία χαρτιά του για μία Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης, δήθεν Εθνικής Ενότητας και άλλα επινοήματα ώστε να μην απομακρυνθούν οι λαϊκιστές και εξυπηρετητές από την εξουσία με την επόμενη Κυβέρνησή του ή την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το καθεστώς διάλυσης της Ελλάδας θα παίξει όλα τα χαρτιά του μέχρι το τέλος.

Αυτά τα χαρτιά των αναταραχών εντός και εκτός της χώρας, βορείως και νοτίως, απαιτούν "φιλικούς" θεματοφύλακες, έτοιμους να επέμβουν για το "καλό της πατρίδας", όπως ακριβώς μάς διέλυσαν τόσες δεκαετίες ύπουλα. Η περίπτωση αίτησης επέμβασης ενισχυμένων δυνάμεων τήρησης της τάξης κατά την ψήφιση και αμέσως μετά της επαίσχυντης ψηφοφορίας στην Ελληνική Βουλή των απογόνων του Παύλου Μελά και του Ίωνα Δραγούμη, στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όπως ακριβώς είχε ζητηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και στην περίπτωση της υπόθεσης Γρηγορόπουλου το 2008 κατά μία διαβολική σύμπτωση με την παρουσία και πάλι του Προκόπη Παυλόπουλου ως υπουργού Δημόσιας Τάξης και τότε ο Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, το αρνήθηκε, προς τιμήν του.

Τα σχέδια εξευτελισμού της Ελλάδας και παράδοσης εδαφών, δικαιωμάτων, συμβόλων και ιστορίας κορυφώνονται και ο Χειμώνας του 2019 θυμίζει άλλες εποχές. Αν θα ζήσουμε την επανάληψη με τους πατριώτες του Γούναρη του ’22 ή με εκείνους του Μεταξά και το έπος του ’40 που μας απέδωσε το όμορφο Καστελόριζο, δεν μένει παρά να το δούμε. Ο Αλέξης Τσίπρας τα δίνει όλα με ένα μόνο αντάλλαγμα. Την παραμονή του στον έλεγχο της εξουσίας μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, όταν και εφόσον γίνουν το 2019 και αν δεν φθάσουμε στις Προεδρικές…

Thedayaftergr