Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Τους πρωταθλητές Ελευθερία Ρηγοπούλου και Δαυίδ Ζωγραφάκη και τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτη Βαλασόπουλο τίμησε ο Πέτρος Τατούλης


 
Την πρωταθλήτρια ποδηλασίας Ελευθερία Ρηγοπούλου, τον πρωταθλητή τένις Δαυίδ Ζωγραφάκη, αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Βαλασόπουλο τίμησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στην έδρα της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συνεχάρη τους πρωταθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης για τις σπουδαίες επιτυχίες τους και κυρίως για το ήθος που έχουν επιδείξει, χαρακτηρίζοντάς τους πρότυπα προς μίμηση, για τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά τους και την επιμονή τους να κυνηγούν με θυσίες σημαντικούς στόχους και διακρίσεις.
Σημειώνεται ότι η Ελευθερία Ρηγοπούλου κατέκτησε τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Κορασίδων στο δρόμο ατομικής χρονομέτρησης που έγινε στο Καβάρντασι. Η νεαρή ποδηλάτισσα της ΑΕΚ Τρίπολης είχε μια εξαιρετική χρονιά, καθώς εκτός του Βαλκανικού μεταλλίου, κατέκτησε τρία ακόμη χρυσά και τέσσερα αργυρά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2018.
Ο αθλητής του τένις Δαυίδ Ζωγραφάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά ATF Seniors που έγινε στη Ρόδο και τη δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά ATF που έγινε στο Καβάρντασι. Την τιμητική πλακέτα, λόγω της απουσίας του για αθλητικές υποχρεώσεις, την παρέλαβε ο προπονητής του τένις Γιώργος Παπαδόπουλος.
 

Ο Πέτρος Τατούλης τίμησε επίσης τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτη Βαλασόπουλο για τη σπουδαία συνεισφορά του στον αθλητισμό και ιδίως σε ότι αφορά τους νέους ανθρώπους. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συζήτησε επίσης με τον Πρόεδρο, τους εκπροσώπους και τους αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης το σχεδιασμό της Περιφέρειας, σε ότι αφορά τη βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και ειδικότερα σε ότι αφορά τα αθλήματα του τένις και της ποδηλασίας.
«Είναι τιμή για την Τρίπολη, την Αρκαδία και την Πελοπόννησο η λειτουργία ενός τέτοιου αθλητικού συλλόγου, που έχει συνεπή παρουσία και σπουδαίες διακρίσεις στα αθλητικά δρώμενα, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, και προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην κοινωνία και ιδίως στους νέους. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες, που έχει αγκαλιάσει η κοινωνία, με συνέπεια και αξιοπιστία» δήλωσε σχετικά ο Πέτρος Τατούλης.