Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-3: Δεν βλεπόταν, μόνο «τ' άκουγε» Αποκλεισμός με… ταπείνωση! Γιούχαραν τους παίκτες στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-3: Δεν βλεπόταν, μόνο «τ' άκουγε»
Oδυνηρό ευρωπαϊκό φινάλε για τον ΠΑΟΚ που γνώρισε βαριά ήττα στην Τούμπα από την Μπάτε Μπορίσοφ (1-3). Οι Λευκορώσοι σκόρπισαν στο πρώτο ημίχρονο τους Θεσσαλονικείς και οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του «Δικεφάλου» ήταν εκκωφαντικές!
Τραγική η εικόνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, όλοι οι παίκτες του βαθμολογούνται κάτω από τη βάση για την εικόνα τους στο πρώτο μέρος. Δεν
μπήκαν ποτέ στο ματς, η ανάγκη της νίκης τους βάρυνε τα πόδια και οι αντίπαλοί τους έκαναν ό,τι ήθελαν.
Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Σκάβιτς σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος του, το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Σίγκνεβιτς στο 42’ με πέναλτι (το κέρδισε ο Στάσεβιτς από τον Λέο Μάτος) και το 3-0 έγινε ξανά από τον Σίγνκεβιτς, σε υποδειγματική αντεπίθεση στο 45’+2’.
Στην επανάληψη όμως το σκηνικό άλλαξε αρκετά. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γρήγορο τέρμα με τον Πρίγιοβιτς 59’ ενώ στο 61’ ο ρέφερι, σε συνεννόηση με τον βοηθό του, αποβάλει τον Σίγκνεβιτς για χτύπημα εκτός φάσης στον Κρέσπο.
Με παίκτη παραπάνω ο «Δικέφαλος» είχε κάποιες ευκαιρίες για να μειώσει κι άλλο, όμως το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ και τελικά η Μπάτε έφτασε στη νίκη χωρίς να αγχωθεί στο φινάλε.
Ο ΠΑΟΚ για να πανηγύριζε την πρόκριση του στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ήθελε τρίποντο στο δικό του παιχνίδι και ήττα της Βίντι από την Τσέλσι.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (46' Τόσκα), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (55' Ακπόμ), Ζαμπά, Λημνιός (46' Ουάρντα) και Πρίγιοβιτς.
ΜΠΑΤΕ: Σερμπίτσκι, Φιλίποβιτς, Ντραγκούν (87' Γιαμπλόνσκι),Ίβανιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβις (82' Γκόρντερλτσουκ), Ρίος, Στάσεβιτς, Βόλκοφ, Μπάγκα, Πολιακόβ

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. Τσέλσι 16 (12-3)
2. ΜΠΑΤΕ 9 (9-9)
3. Βίντι 7 (5-7)
4. ΠΑΟΚ 3 (5-12)