Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Παναθηναϊκός-Ιεράπετρα 2-2: Του έβαλε τα «μελιτζανιά»

Τα γκολ της ψυχρολουσίας στο Παναθηναϊκός-Ιεράπετρα 1-2 (vid) 
Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας απείλησε με ήττα τον Παναθηναϊκό που ισοφάρισε (2-2) στο 94΄ με τον Αργύρη Καμπετσή...

Aπέναντι στην ομάδα της Γ' Εθνικής ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε «μπλαζέ» και λίγο έλειψε να γνωρίσει την ήττα στο ΟΑΚΑ. Κατάφερε τελικά να σώσει ένα
βαθμό ισοφαρίζοντας στην τελευταία φάση του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός που αγωνίστηκε με τη... μελιτζανί εμφάνιση βρέθηκε πριν λήξει το α΄ ημίχρονο με τα «μελιτζανιά» στα χέρια (σημ: μελιτζανιά στην αργκό είναι οι χειροπέδες) και μετά έτρεχε και δεν προλάβαινε...
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Χατζηθεοδωρίδη, για να «απαντήσει» δύο φορές η ομάδα του Λασιθίου με τον Χίσι στο 26΄ και τον Μούτσα στο 43΄. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπετσή εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Παναγιώτου και ισοφάρισε (2-2).
Βλέποντας τα σκούρα ο Δώνης πέρασε στο 2ο 45λεπτο στον αγώνα τον Μπουζούκη αντί του Θεοχάρη για να δώσει μεγαλύτερη επιθετική πνοή στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τους Κουντουριώτη (49΄, 51΄), Καμπετσή (52΄ οριζόντιο δοκάρι, 61΄), Τζανδάρη (54΄), Εμμανουηλίδη (71΄), Μπουζούκη (77΄).
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βάλουν κι άλλο γκολ στο 81΄ με τον Αναστασόπουλο που πλάσαρε πάνω στον Κότσαρη.
Η πρόκριση πλέον είναι ανοικτή και για τις 4 ομάδες του 3ου ομίλου. Στη βαθμολογία προηγούνται Κισσαμικός και Παναθηναϊκός με 4β και ακολουθούν Παναιτωλικός και Ιεράπετρα με 1β.
Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Θεοχάρης (46΄ Μπουζούκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (79΄ Σιφναίος), Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (70΄ Πούγγουρας), Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.
ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79΄ Πυθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57΄ Κορέτα), Μηνάς (69΄ Τζελέπης), Καλημέρης.

Bαθμολογία (2 αγώνες)

Κισσαμικός 4
Παναθηναϊκός 4
Παναιτωλικός 1
Ιεράπετρα 1
* Προκρίνονται δυο ομάδες.

Επόμενη αγωνιστική

Κισσαμικός-Παναθηναϊκός
Ιεράπετρα-Παναιτωλικός