Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

«Φρεσκάρισμα» στην Εθνική για την αναμέτρηση με την Εσθονία

«Φρεσκάρισμα» στην Εθνική για την αναμέτρηση με την Εσθονία
Η Εθνική Ελλάδος πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στην Φινλανδία για την 5η αγωνιστική του Nations League ωστόσο το σκορ δεν "έφτανε" και έτσι οι ελπίδες για την πρώτη θέση εξανεμίστηκαν. Θετικό το πρόσημο για την "πρώτη" του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της «γαλανόλευκης».
Σήμερα, η Εθνική αντιμετωπίζει την Εσθονία στο ΟΑΚΑ (21:45) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Nations League με τον ομοσπονδιακό προπονητή
να αλλάζει πολλά πρόσωπα και να δίνει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές.

Το σύστημα αναμένεται να μείνει ως έχει, δηλαδή 4-2-3-1 με τις αλλαγές που θα γίνουν να είναι στους παίκτες που θα αγωνιστούν.
Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια με την άμυνα της Εθνικής ενδεχομένως να έχει μία ή δύο αλλαγές. Στα αριστερά πιθανών θα ξεκινήσει ο Γιαννούλης, στο κέντρο της άμυνας την θέση του Μανωλά θα πάρει ένας εκ των Λαμπρόπουλος και Ρισβάνης εκτός και αν μείνει εκτός και ο "Πάπα" και τότε θα αγωνιστούν και οι δυο τους. Στα δεξιά τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει ο Τοροσίδης ή ο Μπακάκης.
Στον άξονα, ο Ανδρέας Σάμαρης θα ξεκινήσει και το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει τον Μπουχαλάκη μαζί του καθώς ο Ζέκα μπορεί να "πάρει" ανάσες. Στα πλάγια αναμένεται να ξεκινήσουν ο Νίκος Μασούρας και ο Γιώργος Καρέλης με τον Τάσο Μπακασέτα να παίρνει τον ρόλο του "δεκαριού". Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης ο οποίος θα πάρει την θέση του Μήτρογλου για την σημερινή αναμέτρηση.

Β' Όμιλος
Ουγγαρία-Φινλανδία 
ΕΛΛΑΔΑ-Εσθονία 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φινλανδία   4  5-1 12
Ελλάδα      4  4-4  9
Ουγγαρία    4  7-6  7
Εσθονία      4  3-8  1