Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ



Της Λέττας Καλαμαρά

Μία από τις μεγαλύτερες ιστορικές απάτες ήταν η εξέγερση του Πολυτεχνείου. Όχι ως προς το γεγονός αυτό καθ’αυτό αλλά την πολιτική σημασία του στην πτώση της Χούντας. Το μάτσο των Επαναστατών που μεταπολιτευτικά μετατράπηκε σε διακομματικό όχλο και λεηλάτησε την Ελλάδα, υπηρέτησε εν αγνοία του έναν και έναν μόνο σκοπό το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 1973. Την εγκαθίδρυση του δικτάτορα Ιωαννίδη  μερικές ημέρες μετά, την 25η Νοεμβρίου 1973, για την υλοποίηση αρχικά του διαμελισμού της Κύπρου την 15η Ιουλίου 1974 που μέχρι τις μέρες μας δεν έχει τελεσιδικήσει και τελικά της ίδιας της Ελλάδας όπως εξελίσσεται ολοταχώς.

Δυστυχώς η Χούντα του Ιωαννίδη στο διάστημα που μεσολάβησε από την εξέγερση του Πολυτεχνείου κατ’εντολή των ΗΠΑ του διανοούμενου Χένρι Κίσινγκερ, εμπνευστή σκληρών δικτατοριών ανά τον κόσμο, μέχρι την εκδίωξή της εγκατέστησε έναν παρακρατικό μηχανισμό ανθελληνισμού που μέχρι τις μέρες μας λειτούργησε για να φέρει την Ελλάδα ένα βήμα πριν το διαμελισμό της και την αιώνια δουλεία της σε ξένα αφεντικά της διεθνούς μαφίας. Μέσα από τις πρακτικές της Χούντας από τη 17η Νοέμβρη μέχρι τις μέρες μας οπότε διέβη το Ρουβίκωνα, τρομοκράτησε και εγγυήθηκε την υποταγή των Ελλήνων.

Ο Πόντιος Ρασπούτιν αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο ανάδειξης, εκβιασμών και εκμαυλισμού πληθώρας κρατικών λειτουργών και προσωπικοτήτων μέσα από Μέσα Ενημέρωσης «πλυντήρια» που δομήθηκαν στο πρότυπο της ΥΕΝΕΔ και υπηρέτησαν όλοι το δόλιο σκοπό του. Όλοι έχουν γνώση από την άθλια νομενκλατούρα της Μεταπολίτευσης γιατί πολύ απλά όλοι τον υπηρέτησαν για τα προσωπικά τους οφέλη και κατά το πλείστον το φούσκωμα των τραπεζικών λογαριασμών τους κυρίως στην αλλοδαπή. Το ελληνικό δίκτυο του Ρασπούτιν «Γκιουλέν» πάντα πατριωτικά και σε στενή συνεργασία με τις διεθνείς υπηρεσίες και εντεταλμένους στην Ελλάδα, κατέστρεψε τη χώρα και φρόντισε ασφαλώς σε συνεργασία με την Τουρκία τη φιλοξενία όλων των ομόλογων συντρόφων του από την απέναντι χώρα.

Η επιτυχία του Πολυτεχνείου με τα 323 δισεκατομμύρια ευρώ χρέος της Ελλάδας, την υποθήκευση του ορυκτού της πλούτου που ήταν και η βασική αιτία ύπαρξής του, τον αθεϊσμό της κοινωνίας, την απαξίωση των ένδοξων και έμπειρων σε μάχες Ενόπλων Δυνάμεων, την τρομοκρατία και τον πνευματικό σκοταδισμό των εφημερίδων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα ήταν εφικτή εάν άλλη μία Πόντια συνώνυμη και όχι μόνο του Δικτάτορα, πνευματικού πατέρα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, δεν εγκαθίστατο στις Υπηρεσίες της Ευρώπης για να κοινωνεί τα πεπραγμένα της ηπείρου μας και να εργάζεται νυχθημερόν για τη γερμανική κατοχή και διαμελισμό της Ελλάδας. Ομοίως την γνωρίζουν όλοι όσοι πηγαινοέρχονται εις Παρισίους για να υποβάλλουν τα σέβη τους στην εχθρό της Ελλάδας που απλόχερα μας στέλνει τη σύμβουλο του αφεντικού της, της οικογένειας Ρότσιλντ, στον επαναστάτη της Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα που γαλουχήθηκε για να φέρει σε πέρας την αποστολή του με την κατάληψη της εξουσίας της χώρας.

Αυτά για όσους βασανίστηκαν μεταπολιτευτικά από τη Μαφία του Ιωαννίδη, για όσους δολοφονήθηκαν μέσα στα γραφεία τους, για όσους χρεοκόπησαν, για όσους ξενιτεύτηκαν χωρίς να γνωρίζουν το λόγο μέσα στην πολιτική απάτη της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η ιστορία θα δικάσει τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτού του διεθνούς εγκλήματος βασανισμού των Ελλήνων σύντομα…
 

Thedayaftergr