Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Σκληρή απάντηση Αυτιά σε Τσίπρα

«Εσείς ψηφίζατε μειώσεις στις συντάξεις και εμείς τις δείχναμε»

Ο Γιώργος Αυτιάς έδωσε τη δική του απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για τις περικοπές των συντάξεων το πρωί Σαββάτου, από την εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ μια ημέρα μετά την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο όνομα του δημοσιογράφου στη Βουλή.
«Εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε. Άλλοι ψηφίζουν και άλλοι κόβουν, που… δεν κόβουν στο τέλος», σχολίασε ο Γιώργος Αυτιάς, ανατρέχοντας στους πίνακες που η εκπομπή είχε προβάλει στις 17/11/2018.

«Την προηγούμενη Κυριακή, μια εβδομάδα ακριβώς, πριν ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός στη Βουλή, δείχναμε τους κερδισμένους», είπε και υπογράμμισε: «Άρα όχι τσιμουδιά. Εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε τις μειώσεις. Στις 31/12/2017 έπρεπε να δώσετε τα στοιχεία του επανυπολογισμού. Το έλεγε ο Νόμος. Δεν τα δώσατε. Τα δώσαμε εμείς. Μεγάλες ευχαριστίες που η δικιά σας φωνή έφτασε στη Βουλή. Χαίρομαι που μαζί με την κοινωνία φωνάξαμε και πήρατε πίσω αυτές τις μειώσεις».
Το Ασφαλιστικό κύριε πρωθυπουργέ, αξιότιμε αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρχηγοί των κομμάτων, βουλευτές, είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα. Ελάτε, όλοι μαζί με την κοινωνία να βρούμε μια άκρη πριν να είναι αργά», κατέληξε.
 fimotro.gr