Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Η Θύελλα Ραφήνας 4 -1 τον Φοίβο Κρεμαστής


https://www.irafina.gr/wp-content/uploads/2015/04/thiella_neoi2.JPG

Στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε με 4 – 1 ( 29΄Μαργέτης, 52’ Μαραθιανός,  81΄Δημητρίου, 87΄Σαντίκου/ 61’ Μπάρδης.) επί του Φοίβου Κρεμαστής Ρόδου .
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή και ενώ ο πρωτοπόρος Ιάλυσος Ρόδου έχει ρεπό, η μοναδική ομάδα που μπορεί να τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής είναι ο ΠΑΟ Βάρδας που σε ένα ακόμη ηλειακό ντέρμπι αγωνίζεται στο Τραγανό, κόντρα στη τοπική Νίκη. Άκρως ενδιαφέρουσες είναι και υπόλοιπες  αναμετρήσεις  του προγράμματος . Ο Διαγόρας Βραχνέικων μάχεται με τον Παλληνιακό, ενώ νωρίτερα στο Πύργο , ο Πανηλειακός αντιμετωπίζει τον Διαγόρα Ρόδου. Στη Δυτική Αχαΐα ο Πανμοβριακός υποδέχεται τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός αντιμετωπίζει  τον Παναιγιάλειο.


Η 8η αγωνιστική

Σάββατο 17/11/18

Θύελλα Ραφήνας - Φοίβος Κρεμαστής 4 - 1

Κυριακή 18/11/18 (15:00)

Πανηλειακός - Διαγόρας Ρόδου (12:45)

Πανμοβριακός - Αστέρας Αμαλιάδας
Διαγόρας Βραχνεΐκων - Παλληνιακός
Νίκη Τραγανού - ΠΑΟ Βάρδας
Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος

Ρεπό ο Ιάλυσος

Στον 7ο όμιλο την Κυριακή διεξάγεται η 7η αγωνιστική με το πρωτοπόρο Αιγάλεω να αντιμετωπίζει στο αθηναϊκό  ντέρμπι την Καλλιθέα, και ο Ηλυσιακός να υποδέχεται τον ΠΑΣ Κόρινθο. Νωρίτερα οι Άγιοι Ανάργυροι δοκιμάζονται στη έδρα του Πανθηραϊκού, ενώ στη Μυτιλήνη έχουμε το ντέρμπι των νησιωτών ανάμεσα στον Αιολικό και τη Θύελλα Καμαρίου. Ο Χαραυγιακός αντιμετωπίζει σε ένα ακόμα ντέρμπι τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ τέλος στην Εύβοια  η Χαλκίδα υποδέχεται στο ευβοϊκό ντέρμπι τον Απόλλωνα Ερέτρειας.


Η 7η αγωνιστική

Κυριακή 18/11(15:00)

Αιολικός  -  Θύελλα Καμαρίου
(11:00)
Πανθηραϊκός  - Άγιοι Ανάργυροι
 (12:00)
Χαραυγιακός  - Άγιος Ιερόθεος

Ηλυσιακός  - ΠΑΣ Κόρινθος

Αιγάλεω  -  Καλλιθέα

ΑΟ Χαλκίς  - Απόλλων Ερέτριας




Στον 8ο΄0μιλο  στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής η πρωτοπόρος Καλαμάτα  αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο μεσσηνιακό ντέρμπι τον Πάμισο Μεσσήνης, όπως εκτός έδρας αγωνίζονται Ασπρόπυργος, Παναργειακός και Ένωση  Ερμιονίδας με Αμβρυσσέα  Διστόμου, ΑΟ Εικοσιμίας και ΑΟ Υπάτου, αντίστοιχα. Ο Μανδραϊκός σε ενδιαφέροντα αγώνα μάχεται με τον Παναρκαδικό. Στην Αργολίδα νωρίτερα η Ένωση Λέρνας υποδέχεται την ΑΟ Κατασταρίου, ενώ τέλος στις 17:30 , υπό το φως των προβολέων διεξάγεται το ντέρμπι της Λακωνίας, ανάμεσα στον Αστέρα Βλαχιώτη και τη ΑΕ Πελλάνας.


8η αγωνιστική

Κυριακή 18/11/18 (15:00)

Ένωση Λέρνας  - ΑΟ Κατασταρίου
(13:00)
ΑΟ Υπάτου - ΑΕ Ερμιονίδα

Αμβρυσσέας Διστόμου  - Ασπρόπυργος

Πάμισος Μεσσήνης  - Καλαμάτα

Μανδραϊκός  - Παναρκαδικός

ΑΟ Εικοσιμίας - Παναργειακός

Αστέρας Βλαχιώτη  - ΑΕ Πελλάνας
(17:30)