Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του καθηγητή Μανόλη Αγγελίδη, μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, για την απώλεια του καθηγητή Μανόλη Αγγελίδη, μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Ο κ. Βούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον Μανόλη Αγγελίδη, καθηγητή Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η παρουσία του στην πανεπιστημιακή κοινότητα, στην οποία συμμετείχε ενεργά και με συστηματική συνέπεια, αλλά και στον καθημερινό, δημόσιο βίο χαρακτηριζόταν από την αφοσίωσή του στις αξίες του διαλόγου, της έντιμης επιστημονικής έρευνας, των δημοκρατικών επιδιώξεων και οραμάτων για μια κοινωνία δικαιότερη και πιο ανθρώπινη. Θα μας λείψει η σεμνότητά του, η πραότητά του, το ήθος του, η αγάπη του για το δημόσιο πανεπιστήμιο, θα μας λείψει ένας εξαίρετος άνθρωπος.
Ως Πρόεδρος της Βουλής και του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στα μέλη της οικογένειάς του».