Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Νίκησαν Ηρακλής Λεχαίου και Ισθμιακός και οδηγουν την "κούρσα" στη Β΄ Κορινθίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρακλης Λεχαίου
Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας συνεχίζεται  το Σαββατοκύριακο ( 16:30) με τους αγώνες της 2ης  αγωνιστικής ημέρας.
Στην Αυλαία της αγωνιστικής σήμερα Σάββατο σε ενδιαφέροντες  αγώνες  ο Ηρακλής Λεχαίου επικράτησε με 1 - 0 του Εθνικού Ξυλοκέριζας, στο Λέχαιο  και ο Ισθμιακού με 3 - 2 επί της Περαχώρας στην κοινή τους έδρα «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ».  
 Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα   της Κυριακής με τους υπόλοιπους αγώνες της 2ης ημέρας.
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αγωνίζεται στην έδρα του το «ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ» , όπου υποδέχεται  τον Αγιάννη,   την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός αντιμετωπίζει , με στόχο το πρώτο του τρίποντο, τον  ΑΟ Λεχαίου.   Στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ασπροκάμπου, ενώ στην Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού θα προσπαθήσει για την πρώτη της νίκη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Άσσου . Τέλος ο ΑΟ Μαψού αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό.
Πρέπει να τονίσουμε ότι ο αγώνας του Πανευρωστινιακού με τον ΑΟ Λεχαίου θα καλυφτεί  ραδιοφωνικά – διαδικτυακά  από το Greekradio web channel και τους «ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου


2η Αγωνιστική
Σάββατο29/9/18, 16:30 
Ηρακλής Λεχαίου
-
Εθνικός Ξυλοκερίζης 1 - 0
Ισθμιακός
-
ΑΟ Περαχώρας 3 -2
Κυριακή 30/9/18, 16:30 
Άρης Βοχαϊκού
-
ΑΟ Ασπροκάμπου
Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
Ολυμπιακός Άσσου
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
ΑΠΣ Αγιάννης
ΑΟ Μαψού
-
Πανσολυγειακός
Πανευρωστινιακός
-
ΑΟ Λεχαίου