Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ο Ισθμιακός επικεφαλής στην Β΄ Κορινθίας - Σε κίνδυνο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου


Αποτέλεσμα εικόνας για Ισθμιακός
Άκρως ενδιαφέρουσα  είναι η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις μισές ομάδες  να διεκδικούν το βαθμολογικό «ρετιρέ».
Στην αυλαία της αγωνιστικής , ο Ισθμιακός  συνέτριψε με 5 – 0 τον   ουραγό ΑΟ Μαψού και πέρασε επικεφαλής προς το παρόν με +1, από τον  Ολυμπιακό Λουτρακίου, που αύριο αγωνίζεται σε εκτός έδρας αγώνα, στην Αρχαία Κόρινθο με τον συνώνυμό του Ολυμπιακό  Άσσου. Τυχόν στραβοπάτημα των «ερυθρολεύκων» του Λουτρακίου θέλει ο Ηρακλής  Λεχαίου ο  οποίος  επιβλήθηκε  με 4 – 1 επί του Πανευρωστινιακού και θα βρεθεί σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Ανήμερα της Εθνικής μας επετείου του ΟΧΙ, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Άσσου μάχεται στην Αρχαία Κόρινθο με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λουτρακίου, που θα τα δώσει όλα για όλα για να υπερασπιστεί  την θέση του.
Τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Λουτρακίου  θέλει και η Περαχώρα που αντιμετωπίζει  τον ΑΟ Ασπροκάμπου, ώστε να πλησιάσει την κορηφή. Όπως επιθυμούν και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού με τον Άρη Βοχαϊκού που μονομαχούν σε αγώνα ντέρμπι.
Την 5η αγωνιστική συμπληρώνουν οι αγώνες  του Εθνικού Ξυλοκερίζης με τον Πανσολυγειακό και  του ΑΠΣ Αγιάννη με τον ΑΟ Λεχαίου.

Η 5η αγωνιστική
Σημερινά αποτελέσματα
Ηρακλής Λεχαίου - Πανευρωστινιακός 4 - 1
Ισθμιακός - ΑΟ Μαψού  5 - 0
Κυριακή 28/10/18, 15:00
Εθνικός Ξυλοκερίζης - Πανσολυγειακός 
ΑΟ Περαχώρας - ΑΟ Ασπροκάμπου 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Άρης Βοχαϊκού 
Ολυμπιακός Άσσου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 
ΑΠΣ Αγιάννης - ΑΟ Λεχαίου