Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ξέχασαν τα…γκολ, Ατρόμητος και Ξάνθη

Ξέχασαν να…σκοράρουν Ατρόμητος και Ξάνθη | in.grΣε ένα πολύ κακό παιχνίδι Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 για τη 2η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες και μάταια οι δύο ομάδες δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο Ατρόμητος και Ξάνθη δεν είχαν καθόλου καλό ρυθμό και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στη μοναδική αξιόλογη στιγμή στο 11′ ο Κουλούρης έκανε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο και ο Ατρόμητος πλησίασε το γκολ στο 81′, αλλά ο Ζίβκοβιτς έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Γιαννούλη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήραν αυτό που τους άξιζε. 
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (75′ Ενσικουλού), Βασιλακάκης, Μπρούνο (46′ Μούγιακιτς), Μανούσος (61′ Ούμπιδες), Κουλούρης
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κίκε (38′ Κοβάσεβιτς), Καντά (73′ Κάστρο), Φασίδης, Γέντρισεκ (85′ Αλμέιδα)