Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Σημαντικές προσωπικότητες φιλοξενήθηκαν στο ΚΑΑ 'ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ'

Εμφάνιση palladion.JPG

Τρίπολη, 8 Ιουνίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δύο σημαντικές προσωπικότητες από τον Ακαδημαϊκό χώρο φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του το ΚΑΑ ‘ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ’.


Από την Παρασκευή 1/6/18 έως και την Κυριακή 3/6/18 δύο γνωστοί Πανεπιστημιακοί "δάσκαλοι" απόλαυσαν τη φιλοξενία του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας της Τρίπολης και έφυγαν κατενθουσιασμένοι τόσο από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου όσο και από το ανθρώπινο δυναμικό του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.
Πρόκειται για τον Αρκά καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λυκούργο Λιαρόπουλο και τον "Νέστωρα" της Δημοσιογραφίας κ. Μιχάλη Κυριακίδη, ο οποίος για πολλά χρόνια δίδαξε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Καλεσμένοι της Προέδρου του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη οι δύο
άνδρες μαζί με τις συζύγους τους ξεναγήθηκαν στο Κέντρο και απόλαυσαν τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες ευεξίας που διαθέτει πλέον το Κέντρο.
Τόσο ο κ. Μιχάλης Κυριακίδης ως Αντιπρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΑΘΗΝΑ 9.84 ( και Πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας ), όσο και ο έμπειρος καθηγητής σε θέματα υγείας κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος ( με καταγωγή από Βυτίνα ) ο οποίος έχει θητεύσει σε υψηλές θέσεις ευθύνης στο παρελθόν ( υποδιοικητής ΙΚΑ, πρώτος Πρόεδρος ΠΕΣΥ Αθηνών κ.α. ) μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το Κέντρο και τόνισαν ότι πρόκειται για ένα Κέντρο Αποκατάστασης που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα ευρωπαϊκά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής στους στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ οι δύο άνδρες ζήτησαν να μάθουν περισσότερα για την εσωτερική λειτουργία του Κέντρου ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για τα προγράμματα ιατρικού τουρισμού, καθώς και για τα πακέτα προληπτικής αποκατάστασης που ετοιμάζει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

MARKETING ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
2Ο χλμ. Παλαιάς Επ. οδού Τρίπολης – Τεγέας | ΤΡΙΠΟΛΗ - ΕΛΛΑΔΑ
Τ: +30 271600 8888 | F: +30 2716 00 8887