Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Νίκος Ανδρουλάκης: Άδικη η εκλογική αναμέτρηση στην Τουρκία


https://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/d3f2ae3c9ddff5b875eeb7e1ee00708a_XL.jpg?t=1510216754«Άδικη» χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση στην Τουρκία σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την εκπομπή «Βρε καλώς τους» ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Σημείωσε ότι ο Ντεμιρτάς έδωσε προεκλογικό αγώνα μέσα από τη φυλακή, τα μέσα ενημέρωση στήριξαν την προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν, ενώ υπήρχε τρομοκρατία.


Υπογράμμισε ότι η Τουρκία έχει μπει σε οικονομική κρίση και πρόσθεσε ότι ΕΕ πρέπει να πιέσει τον Ερντογάν με ένα συνολικό σχέδιο ώστε να μην παίζει παιχνίδι μαζί του η κάθε χώρα ξεχωριστά.
Αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ, είπε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και γι' αυτό πρέπει να γίνει προσπάθεια για να συνεχίσουμε μαζί.
Ο κ. Ανδρουλάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, ζήτησε με επιστολή του από το ευρωκοινοβουλίου κάποια αίθουσα να πάρει το όνομά του, έως τον Φλεβάρη το 2019 που κλείνουν 100 χρόνια από τη γέννηση του

Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D
www.androulakisnikos.gr