Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

"Κακόβουλο δημοσίευμα" για Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου..


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          

    ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
    ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ                             
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ                                                           

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   
      Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,
   Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, ο Φορέας που προΐσταμαι έγινε στόχος κακόβουλου δημοσιεύματος και παραπληροφόρησης από τοπικό blog σε δημοσίευμα με τίτλο "Αποκλειστικό: Με άγριες διαθέσεις το λιμενικό στη παραλία Λουτρακίου".
   Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται ανακριβώς ότι δεν έχουν χορηγηθεί άδειες από το Φορέα μας στα καταστήματα τη στιγμή που οι άδειες αυτές έχουν εκδοθεί εδώ και αρκετούς μήνες, επίσης αναφέρεται ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το Λιμεναρχείο Κορίνθου τη στιγμή που ουδέν πρόστιμο επιβλήθηκε παρά μόνο δόθηκε έγγραφη σύσταση και
προθεσμία για συμμόρφωση, σε όσους επαγγελματίες είχαν υπερβεί τον αδειοδοτούμενο χώρο τους.
   Τα μόνα πρόστιμα που επιβλήθηκαν αφορούσαν το αντικείμενο του Υπαίθριου Εμπορίου και δεν έχουν καμία σχέση με τα καταστήματα.
   Είναι καλό για τους διαχειριστές των blog στο κυνήγι της "αποκλειστικότητας" να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των "πληροφοριών" που λαμβάνουν προκειμένου να μην εκτίθενται οι ίδιοι.
   Θεωρώ άδικο να αποδίδονται αναληθείς ενέργειες σε δύο Φορείς (Λιμεναρχείο Κορίνθου, Λιμενικό Ταμείο) που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και επιδεικνύουν την προσήκουσα ανεκτικότητα που παρέχεται από τη κείμενη νομοθεσία κατά τη διενέργεια των επιβαλλόμενων, από αυτήν, ελέγχων.
   Τελειώνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η τήρηση της νομιμότητας επί των παραχωρούμενων χώρων, πλην των επιβαλλόμενων από τη κείμενη νομοθεσία, αποτελεί επιτακτικό και επανειλημμένο αίτημα του Συλλόγου των ίδιων των επαγγελματιών προς το Φορέα μας. 


                                                                                       Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                                         ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ