Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Πολωνία-Κολομβία 0-3 Ο Χάμες σέρβιρε, οι άλλοι εκτελούσανέστειλαν... σπίτι της την Πολωνία.

Πολωνία-Κολομβία 0-3: Ο Χάμες σέρβιρε, οι άλλοι εκτελούσαν!
Η ανώτερη κλάση της Κολομβίας έριξε τους... τίτλους τέλους για την Πολωνία στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Η παρέα των Χάμες Ροντρίγκεζ, Ρανταμέλ Φαλκάο και Χουάν Κουαδράδο έπαιξε όμορφη μπάλα, τιμώρησε επανειλημμένα την πολωνική άμυνα και κερδίζοντας 3-0 κράτησε δικαιότατα «ζωντανές» τις ελπίδες
της για πρόκριση στην επόμενη φάση, την ώρα που η ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με δύο ήττες έμεινε οριστικά εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι Κολομβιανοί άνοιξαν... λογαριασμό στο 40' με την κεφαλιά του αμαρκάριστου στόπερ της Μπαρτσελόνα, Γιέρι Μίνα, στην «καρδιά» της πολωνικής εστίας μετά τη σέντρα ακριβείας του Χάμες, ο οποίος δεν αρκέστηκε εκεί. O άσος της Μπάγερν «σέρβιρε» δύο ακόμη γκολ στους Φαλκάο και Κουαδράδο, οι οποίοι στο 70' και στο 75' αντίστοιχα έσβησαν κάθε ελπίδα του αντιπάλου τους για κάτι καλό, υπογράφοντας παράλληλα το τελικό σκορ για τους «καφετέρος»...

ΠΟΛΩΝΙΑ (Άνταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Πίστσεκ, Μπέντναρεκ, Πάζνταν (80' Γκλικ), Μπερεζίνσκι (72' Τεόντορτσικ), Κριχόβιακ, Γκοράλσκι, Ρίμπους, Ζιελίνσκι, Κοβνάτσκι (57' Γκροσίτσκι), Λεβαντόφσκι.
ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Ντ. Σάντσεζ, Μίνα, Μοτζίκα, Κουαδράδο, Αγκιλάρ (32' λ. τρ. Ουρίμπε), Μπάριος, Χάμες Ροντρίγκεζ, Κιντέρο (73' Λέρμα), Φαλκάο (78' Μπάκα).

Βαθμολογία
  1. Ιαπωνία 4 4-3
  2. Σενεγάλη 4 4-3
  3. Κολομβία 3 4-2
  4. Πολωνία 0 1-5