Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

“Κλεισθένης I”: Ενωμένοι οι Αιρετοί σήμερα στο Σκουρλέτη – Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ

Σε σημαντική ημέρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση εξελίσσεται η Τετάρτη 16/5.
Οι Αιρετοί Α’ και Β’ βαθμού θα επιδώσουν τα ψηφίσματα των Συνεδριάσεων των συλλογικών τους οργάνων στον Υπουργό Εσωτερικών, σε συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τις 13.00 το μεσημέρι.


Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, με κεντρικό θέμα τον καθορισμό των περαιτέρω δράσεων και αντιδράσεών τους, μετά την αποτίμηση της συνάντησης με τον Υπουργό Εσωτερικών.

Με Επιστολή του προς όλους τους Δημάρχους της Χώρας, το πλήρες κείμενο της οποίας σας παρουσιάζει ο AIRETOS ΕΔΩ , ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης καλεί τους Συναδέλφους του να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση επίδοσης των ψηφισμάτων.
Επισημαίνει ότι “η παρουσία όλων σε αυτήν την ιστορικής σημασίας διαδικασία είναι απαραίτητη, καθώς έχει ισχυρό ουσιαστικό και συμβολικό χαρακτήρα”.
Σύσσωμη η Αυτοδιοίκηση Ά και Β΄ Βαθμού σε ένα ενιαίο μέτωπο δίνει μια μεγάλη ιστορική μάχη. Η απάντησή μας πρέπει να είναι δυναμική. Δεν πρέπει να λείψει κανείς”,  υπογραμμίζει ο Πρόεδρος.

Υπενθυμίζει δε ότι αίτημα των Αιρετών είναι να ξεκινήσει ένας ειλικρινής και ουσιαστικός διάλογος, σε μια όμως βάση ουσίας και περιεχομένου που θα προωθεί την Αυτοδιοικητική διακυβέρνηση.