Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ανακοινώθηκε ο Λάζαρος από τον Ολυμπιακό

https://www.fosonline.gr/media/news/2018/05/15/9006/main/lazaros_osfp.jpg
Και με τη βούλα ο Χριστοδουλόπουλος είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ.
Το ήθελε και πολύ και έγινε πραγματικότητα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο MVP του φετινού πρωταθλήματος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Η ιστορία είναι γνωστή με τον 31χρονο άσο να είναι δυσαρεστημένος από τη στάση της ΑΕΚ και από τον τρόπο με τον οποίο τον
αντιμετώπισε ο Μανόλο Χιμένεθ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Με δήλωση του το βράδυ της Δευτέρας έβαλε τέλος στην καριέρα του στους "κιτρινόμαυρους" και εκείνο που έμενε ήταν να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Αν και οι Πειραιώτες δεν συνηθίζουν να γνωστοποιούν τη χρονική διάρκεια των συμβολαίων των νέων μεταγραφικών τους αποκτημάτων στη συγκεκριμένη περίπτωση έκαναν την εξαίρεση.
Όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ο Λάζαρος θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής είχε φτάσει κοντά στους Πειραιώτες και πριν δέκα χρόνια, αλλά τότε δεν ντύθηκε στα ερυθρόλευκα. Ήταν ο διακαής του πόθος να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα και τελικά κάτι τέτοιο έγινε έστω και με καθυστέρηση δέκα ετών. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και κάπως έτσι το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά.