Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Ενημέρωση από τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων P. Moscovici και τον Αν. Υπουργό Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλο σε κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικών Επιτροπών

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2018
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ειδική Διαρκής Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση αύριο Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 9:00, στην αίθουσα Γερουσίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τα σχέδια για το μέλλον της Ευρώπης και την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.
Τα μέλη των συναρμόδιων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών θα ενημερώσουν ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, τη φορολογία και τα τελωνεία, κ. Pierre Moscovici και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος.
Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν επίσης οι Έλληνες Ευρωβουλευτές και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης.
Οι ομιλίες των κυρίων Moscovici και Κατρούγκαλου θα μεταδοθούν απευθείας από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής, ενώ ολόκληρη η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών θα μεταδοθεί μετά τη λήξη μετάδοσης της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής. 

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης