Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ / ILLIBERAL DEMOCRACY

Της Λέττας Καλαμαρά 

Στο Σύνταγμα της χώρας, μία λαοθάλασσα εθνικά αγανακτισμένων Ελλήνων και Ελληνίδων εξέφρασε το δημοκρατικό δικαίωμα διαφωνίας της με τον εκλεγμένο συνταγματικά αντιπρόσωπό της, Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος οφείλει να  αντιπροσωπεύει το λαό και δεν το πράττει. Την εμμονή του ή κατά άλλους πολιτική ανταλλαγή να σηματοδοτήσει την προσφορά του στην πατρίδα και την παραμονή του στην εξουσία με την παράδοση της ιδιότητας των Μακεδόνων, απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο κάλπικο έθνος που μας συνορεύει βόρειά μας αιώνια. 

Κάθε δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση όπως και αυτή του Γούναρη το 1920 κάνει τις επιλογές της και οφείλει να αξιολογείται στο τέλος της διακυβέρνησής της στις κάλπες με την ψήφο του λαού. Στην περίπτωση της λαϊκής αποδοχής της να επιβραβεύεται και στην περίπτωση της εθνικής συμφοράς να τιμωρείται. Ο πολιτικός χρόνος του Αλέξη Τσίπρα λήγει το φθινόπωρο του 2019 και θα έχει ζωτικό ενδιαφέρον η διατήρηση ή η εξαφάνιση του Μεταπολιτευτικού καθεστώτος της ανελεύθερης δημοκρατίας.

Μία δημοκρατία έρμαιο του βαθέος Κράτους που ανέφερε σήμερα και ο γηραιός Μίκης Θεοδωράκης που έλεγξε και κατέστρεψε τα πάντα  στην Ελλάδα επί δεκαετίες. Πρόσωπα, επιχειρήσεις, θεσμούς, οργανισμούς, συνειδήσεις. Μία ανελεύθερη δημοκρατία που γέμισε το Σύνταγμα με εκατομμύρια αγανακτισμένους μαζί με  θιασώτες του καθεστώτος της κρατικής και εθνικής λεηλασίας και πνέει πλέον τα λοίσθια. Δυστυχώς αφήνοντας δυσθέωρατα χρέη στους αποικιοκράτες μας και μία σαπισμένη και παρασιτική κοινωνία που αρνείται να αλλάξει και ψάχνει διαρκώς εθισμένη για πιο στιγνούς εκβιαστές ματαίως.

17.000 ΑΦΜ με 85 δισεκατομμύρια ευρώ είναι ο καρκίνος της Ελλάδας και η ταφόπλακα μας. Μία αδείστακτη εγκληματική συμμορία που κυριαρχεί δικτατορικά, με την Ευρωπαία «Γκιουλέν» να χλευάζει σήμερα την περήφανη Ελλάδα και με τον Έλληνα «Γκιουλέν» να αναζητά ακόμα την έξοδο από το ευρώ για τη διάλυση της χώρας. Μία ελίτ μετρίων με ανέγγιχτες τις πλουσιοπάροχες καταθέσεις στην αλλοδαπή που από το 2009 λυσσομανά για να παραμείνει στην καθεκηστυία τάξη της Ελλάδας μέχρι το 2060, αδιαφορώντας για την εξαθλίωση του λαού μας και τα σύνορα της χώρας.

Αυτά τα 17.000 ΑΦΜ που δημιούργησαν οι προκάτοχοί του προστάτευσε ο κ.Γεώργιος Παπανδρέου, κράτησε ερμητικά κλειστά ο κ.Αντώνης Σαμαράς και αναδιατάσσει ο κ.Αλέξης Τσίπρας για να ανταλλάξουν την εξουσία τους που πηγάζει όχι από το λαό αλλά από εκείνη που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ.Βούτσης πρόσφατε όρισε ως η κλειδοκράτωρ της Ελληνικής Κυβέρνησης. Με αυτούς τους εγκληματίες καναλάρχες και διακινητές της προπαγάνδας των εχθρών του έθνους δεν μπορεί να ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα για την Ελλάδα και το λαό της. 

Κάθε ατομική και εθνική προσπάθεια αποκρύπτεται, καπηλεύεται και εξουδετερώνεται με σκοπό την αποικιακή εκμετάλλευση του πλούτου της Ελλάδας και την καθυπόταξη του ελληνισμού. Ο ραγιαδισμός ως εθνική ιδεολογία μας έχει εμποτίσει και η πνευματική μας φτώχεια ορίζει τη νέα γενιά των Ελλήνων Αθλίων. Στο πιο πλούσιο μέρος του κόσμου με ανεκτίμητο υλικό και άυλο πλούτο οι Έλληνες Εφιάλτες υπερτερούν, φυλάττοντας τις Θερμοπύλες των Περσών πρόθυμοι καθημερινά να σπιλώσουν και να εξοντώσουν κάθε απειλή που στρέφεται στην παρασιτική του επιβίωση. Σε μία παγκόσμια άνθιση η Ελλάδα συνεχίζει να έρπεται με τη θέλησή της.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει εκ θεμελίων παρά τη θέληση μίας παγκόσμιας ελίτ δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα ακόμη με τα οράματα της μετριότητας, της εφήμερης ηδονής του εθνικού ξεπουλήματος και κυρίως μίας άθλιας θεωρίας εξάρτησης (dependency theory) όπου όλοι γύρω μας μας προσπερνάνε και εμείς μένουμε υπάκουοι στους ξεπερασμένους εντολοδόχους της καταστροφής μας, σε μία εθνική αντιπαροχή ζωής. Σε μία επαιτεία ξένων κονδυλίων, εξωτερικής βοήθειας, ευρωπαϊκών κονδυλίων, μαύρου χρήματος διακίνησης ναρκωτικών, πετρελαίου και ψυχών από επιτήδειους μάγκες, με ή χωρίς γραβάτες αδιάφορο, για την εξασφάλιση της εξουσίας και της αδιαφορίας προς το λαό που πλέον αντιδρά υγιώς.

Για τους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που συνδιαλλάσσονται καθημερινά με τα κέντρα εξουσίας των εχθρών της Ελλάδας μόνο ντροπή έχουμε να πούμε. Η Ελλάδα δεν περικλείεται σε "total black" ταγιέρ των Κυριών των Κυρίων, σε μία ανούσια ανταλλαγή εξουσίας. Η Ελλάδα θέλει παντελόνια όπως είπε και ο κ.Μίκης Θεοδωράκης στα στερνά του και δυστυχώς δεν φαίνεται κάποιος να τα φορά ακόμη για να ξεθάψει την Αμφίπολη και να εμπνεύσει τα νιάτα μας. 

Αν ο κ.Μητσοτάκης θέλει να είναι και από εδώ και από εκεί, να γίνει δηλαδή ένας σαν τους προηγούμενους και αν δεν μπορεί να μας πει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, να το πει μία ώρα αρχύτερα. Η Ελλάδα και οι Έλληνες οφείλουμε να είμαστε στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και στην Ενωμένη Ευρώπη ως κράτος και όχι σαν ρετάλι της ιστορίας, ξεφτισμένοι και απομονωμένοι, όπως θέλουν αυτοί που μας κυβερνούν.    

Για τους 140.000 Έλληνες και Ελληνίδες που είδε το ελληνικό Κράτος και το 1,5 εκατομμύριο που είδε το ελληνικό Έθνος τους συγχαίρουμε και τους αφιιερώνουμε μία αριστερόστροφη στροφή από τον Κ.Π.Καβάφη:

Και περισσότερη τιμή τους πρέπει 
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν) 
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
Κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

Όμως, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα του ελληνικού λαού, προς τι τόση βιασύνη να ανοίξει η κερκόπορτα της Μακεδονίας. Ποιο είναι το εθνικό συμφέρον για την Ελλάδα να παραδώσει μόνη της την ταυτότητά της, κύριε Κοτζιά.     
Μέχρι την τελική συγκέντρωση λοιπόν, όπου κυβέρνηση και λαός θα είναι ένα μαζί σε μία φιλελεύθερη δημοκρατία. Όταν ο πλούτος θα βγαίνει με κόπο και δεν θα διανέμεται σε μία κάστα ραγιάδων...

Thedayaftergr