Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Διαγόρας πέρασε από το Ζευγολατιό - Αυριο ο Εθνικός στο Λουτράκι και ο Πέλοπας στη Ρόδο


Με την αναμέτρηση του Α.Ο. Ζευγολατιού με τον Διαγόρα Ρόδου, άρχισε η αγωνιστική δράση  στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ'  Εθνικής. Νικήτρια με 3 - 0 αναδείχτηκε η ομάδα της Δωδεκανήσου και παρέμεινε «ζωντανή» στο κόλπο της πρώτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. 
 Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού πως θέλουν
το «διπλό» και παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με «άγριες» διαθέσεις και εγκλώβισεαν στην μισό γήπεδο το Ζευγολατιό. Η πίεση του Διαγόρα απέφερε καρπούς στο 24′ όταν ο Βελλίνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).
Στην επανάληψη ο Διαγόρας θέλησε να «κλειδώσει» την υπόεθση νίκη και τα κατάφερε. Αρχικά στο 64′ και πάλι ο Βελλίνης με πλασέ εντός της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το (0-2), ενώ στο 85′ ο Γιόνδης, ο οποίος αγωνίστηκε μετά από απουσία δύο μηνών, πραγματοποίησε εξαιρετική προσπάθεια από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρασε δύο αντιπάλους και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό (0-3) για την ομάδα του.
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μπάσι, Κουτσουμπέλας, Καντιλιεράκης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Βελέτζας, Καλίδης Α (60′ Ζαχαρόπουλος), Βουρδουνιώτης (30′ Ματζώρος), Έλι, Καλίδης Α (75′ Μπάρτζης), Καραγκούνης.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Γεωργίου, Μεντής (71′ Καρπαθάκης), Ρούνιτς, Μήτκας, Μπακάλης, Πέεφ (73′ Κιοσέογλου), Σερτζίνιο (80′ Χειμωνέττος), Βελλίνης, Σουάνης, Αγγελούδης ( 70′ Γιόνδης)
Η αγωνιστική στον 6ο όμιλο συνεχίζεται αύριο Κυριακή,  στις 15:00 , με τον πρωτοπόρο Εθνικό να αγωνίζεται στο Λουτράκι, κόντρα στον ΑΟΛ που "διψά" για βαθμούς παραμονής, ενώ μισή ΄ώρα νωρίτερα (14:30) , η  Ρόδος , υποδέχεται στο "σμαραγδενιο" νησί, τον Πέλοπα Κιάτου. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες της Προοδευτικής με το Κερατσίνι και του Ιάλυσου με τον Ασπρόπυργο . Ρεπό έχει ο Ιωνικός.
17η αγωνιστική
ΑΟ Ζευγολατιό-Διαγόρας 0 - 3  
Ρόδος-Πέλοπας Κιάτου (14:30)
Λουτράκι-Εθνικός
Προοδευτική-Κερατσίνι
Ιάλυσος-Ασπρόπυργος
Ρεπό: Ιωνικός
Η 17η αγωνιστική στο 5ο και 7ο ομιλο
5ος όμιλος – 17η αγωνιστική
Παλληξουριακός-Αστέρας Βλαχιώτη (14:30)
Πανηλειακός-Διαγόρας Βραχνέικων
Παναρκαδικός-ΠΑΟ Βάρδας
Τσικλητήρας Πύλου-Λεωνίδιο
Ζάκυνθος-Καλαμάτα
Αχαϊκή-Αστέρας Αμαλιάδας

7ος όμιλος – 17η αγωνιστική
Αήττητος Σπάτων-Αιολικός
Ερμιονίδα-Ταμυναϊκός
Τριγλία Ραφήνας-Παναργειακός
Χαλκίδα-Πανθηραϊκός
Ερμής Κιβερίου-Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.