Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ το στέλεχος της για τις αναρτήσεις του στα social media


Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, παραπέμπεται ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Οργάνωσης, Δημήτρης Τρούπος, για τις αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος:

«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.
Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς».
Ο Δημήτρης Τρούπος, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι ανάρτήσεις του σχετικά με το συλλαλητήριο για την ονομασία της ΠΓΔΜ αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα, είχε ζητήσει «ειλικρινά συγγνώμη» μέσω twitter.
«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη, εκφράσεις σαν κι αυτές που κατέθεσα σε αυτόν εδώ τον λογαριασμό δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο και δε συνάδουν με το πνεύμα και την ιδεολογία της ΟΝΝΕΔ» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter.