Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση Τατούλη – Βερναδάκη – Φλαμπουράρη ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου


Εμφάνιση IMG_5151.JPG

Συνάντηση προετοιμασίας ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και των Υπουργών Επικρατείας κ.κ. Χριστόφορου Βερναδάκη και Αλέκου Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου. 



Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «5,6 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια για το λιμάνι του Λεωνιδίου»

«Αποκαθιστούμε τις ζημιές στο λιμάνι Λεωνιδίου και στην ουσία δημιουργούμε νέο λιμάνι στην περιοχή» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την εξασφάλιση 5,6 εκατομμυρίων ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.
«Ακόμα ένα μεγάλο έργο για την Ανατολική Πελοπόννησο βρίσκει το δρόμο του με τη σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που κάνουμε στην Περιφέρεια, υλοποιώντας το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό μας» συνέχισε ο κ. Τατούλης και υπογράμμισε «παραμένουμε απόλυτα συνεπείς προς την ευθύνη μας και τις δεσμεύσεις μας στους πολίτες». 



«Με απόλυτη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες λύνουμε το πρόβλημα του δρόμου Παραλογγοί – Τριπόταμα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την εξασφάλιση από την Περιφέρεια πόρων ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση του έργου.
«Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα, για το οποίο εξασφαλίσαμε με σκληρή δουλειά όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να το λύσουμε οριστικά, κάτι που κανένας μέχρι σήμερα δεν κατάφερε» σημείωσε ακόμη ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «το γεγονός αυτό δείχνει με συγκεκριμένα αποτελέσματα την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία του έργου μας προς όφελος των πολιτών».


Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου