Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Aφιερωμένη στη Δυναστεία των Strauss η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου



 Εμφάνιση FB_IMG_1514735929027.jpg


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τον ιδανικότερο τρόπο αποχαιρέτησε ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου το 2107!
Η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο ασφυκτικά γεμάτο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εμφάνιση FB_IMG_1514740929853.jpgΗ Φιλαρμονική Ορχήστρα επέλεξε να αφιερώσει αυτή την ιδιαίτερη βραδιά στη Δυναστεία των Strauss και τον Έλληνα μαικήνα και εθνικό μας ευεργέτη, Νικόλαο Δούμπα.
Εμφάνιση FB_IMG_1514674172826.jpgΟ κόσμος όρθιος στο τέλος της συναυλίας επιβράβευσε με τον πιο θερμό τρόπο την εξαιρετική απόδοση της Φιλαρμονικής μας ορχήστρας υπό την μπαγκέτα του Αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου, σε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Οι νεαροί μουσικοί της Φιλαρμονικής ερμήνευσαν με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία πόλκες, βαλς και εμβατήρια με ένα πρόγραμμα που συνεπήρε το ακροατήριο!
Ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά έδωσε το μπαλέτο της Έλενας Μιχαηλίδου αλλά και το εξαιρετικό βίντεο που προβλήθηκε από το Corinthia.gr κατά τη διάρκεια του Wiener Blut, με πλάνα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Δήμου. Ξεχωριστή μνεία και στον εντυπωσιακό στολισμό από το ανθοπωλείο Μπόικου που έδωσε μια ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο.
Εμφάνιση FB_IMG_1514736810026.jpg
Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης εξήρε το έργο της Φιλαρμονικής, συνεχάρη τους συντελεστές και δεσμεύτηκε για την καθιέρωση της πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας. Ο μοναδικός Αλέξης Κωστάλας, ως επίσημος παρουσιαστής της ΕΡΤ στην πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης για περισσότερες από 30 φορές πλαισίωσε ιδανικά μια μοναδική βραδιά!
Εμφάνιση FB_IMG_1514674208407.jpgΣτη συναυλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Γεώργιος Τσόγκας και Μαρία Θελερίτη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Πετρίτσης και Απόστολος Παπαφωτίου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Γκίκας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και καλή και δημιουργική χρονιά!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ