Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Δοκιμάζονται Προοδευτική και ΑΟ Λουτράκι στη Ρόδο

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2017-03/1618970.jpg?itok=GkHeYNkx

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στους ομίλους 5ο .  6ο και 7ο  το Σαββατοκύριακο.

Στον 6ο όμιλο  η αυλαία της αγωνιστικής , σήμερα Σάββατο, στις 15:00, ανοίγει   με τον αγώνα της Ρόδου εναντίον της πρωτοπόρου Προοδευτικής. Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τα ντέρμπι του  Εθνικού με τον Διαγόρα Ρόδου  και του Ιαλυσού με τον ΑΟ Λουτρακίου.  Στο Κιάτο ο Πέλοπας αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νικαίας, ενώ το  Ζευγολατιό αγωνίζεται στο Κερατσίνι με την τοπική ομάδα. Ρεπό έχει η ομάδα του Ασπροπύργου

 Η 8η αγωνιστική

Ρόδος-Προοδευτική (Σάββατο)
Ιάλυσος-ΑΟ Λουτράκι
Κερατσίνι-Ζευγολατιό
Πέλοπας Κιάτου-Ιωνικός Νίκαιας
Εθνικός Πειραιά-Διαγόρας Ρόδου
ΡΕΠΟ: Ασπρόπυργος

Στο 5ο όμιλο  ο πρωτοπόρος Αστέρας Αμαλιάδας αγωνίζεται στο ντέρμπι της Ηλείας με τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνέικων. Στη Καλαμάτα η «Μαύρη Θύελλα» αντιμετωπίζει τον Παναρκαδικό, τη στιγμή που η Αχαϊκή μάχεται με τον Τσικλητήρα Πύλου. Στο Λεωνίδιο η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Πανηλειακό, ενώ η Ζάκυνθος αγωνίζεται με τον Παλληξουριακό. 

 Η 8η αγωνιστική

Αχαϊκή-Τσικλητήρας Πύλου
Ζάκυνθος-Παλληξουριακός
Λεωνίδιο-Πανηλειακός Πύργου
Καλαμάτα-Παναρκαδικός
Αστέρας Αμαλιάδας Πανόπουλου-ΠΑΟ Βάρδας
Αστέρας Βλαχιώτη-Διαγόρας Βραχνέικων


Στον 7ο όμιλο ο Αήττητος Σπατών αγωνίζεται στη Ραφήνα με τη Τριγλία , η Χαλκίδα δοκιμάζεται κοντρα στην Ερμιονίδα. Στο Άργος ο Παναργειακός υποδέχεται τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, ενώ στη Μυτιλήνη ο Αιολικός μάχεται  με τον Ερμή Κιβερίου. Στη Σαντορίνη ο Πανθυραϊκός φιλοξενεί (13:30) την Θύελλα Ραφήνας. Ρεπό έχει ο Ταμυναϊκός.

Η 8η αγωνιστική
Τρίγλια Ραφήνας-Αήττητος Σπάτων
Ερμιονίδα-Χαλκίδα
Αιολικός-Ερμής Κιβερίου
Παναργειακός-Διαγόρας Αγ.
Παρασκευής
Πανθηραϊκός-Θύελλα Ραφήνας (13:30)

ΡΕΠΟ: Ταμυναϊκός