Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Στην πολύπαθη Μάνδρα ο Μαρινάκης! «Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσετε»


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τη Μάνδρα έχοντας μαζί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Νικολάου κι Ανδρούτσο, οι οποίοι εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός περπάτησε στους δρόμους της Μάνδρας και είδε από κοντά την κατάσταση που βιώνουν οι πλημμυροπαθείς. Συνομίλησε με αρκετούς ανθρώπους που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρουν την πόλη στην κανονικότητα, ενώ συναντήθηκε και με τη Δήμαρχο της περιοχής, Γιάννα Κριεκούκη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη. Εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει και το κάναμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει κανέναν, ήταν να έρθουμε και να βοηθήσουμε.
 
Συζήτησα με την κα. Δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους τους δικούς μας, είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία τα οποία έχουμε φέρουμε εδώ να κάνουν δουλειά.
Δεν χρειάζεται να λέμε. Το θέμα είναι να κάνουμε έργα και ο κόσμος να σταματήσει να υποφέρει. Αυτό. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες οι οποίες δεν χρειάζεται να τις συζητάμε. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Σας λέω λοιπόν ότι εμείς για άλλη μια φορά θα το πράξουμε. Ό,τι συζητάμε και ό,τι υποσχόμαστε το πράττουμε. Τίποτα παραπάνω».
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είπε στη Δήμαρχο της Μάνδρας: «Πείτε μας συγκεκριμένα πράγματα και θα σας βοηθήσουμε. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας. Ζητούμενο είναι να λειτουργήσει η πόλη και να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία. Θα κάνουμε έργα, όχι λόγια. Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσετε. Το σχολείο, ρούχα, ό,τι μας ζητήσετε. Έχω δώσει οδηγίες».