Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Η Φώφη Γεννηματά στην Κόρινθο: Δεν θα αφήσουμε, η fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, να συκοφαντήσει τις προοδευτικές ιδέες και τις αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού»

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψουμε την συντηρητική οπισθοδρόμηση
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά μίλησε σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην κατάμεστη αίθουσα «ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ» στο Δημοτικό Θέατρο στην Κόρινθο, εικόνα σε καμία περίπτωση δε θύμιζε προηγούμενες συγκεντρώσεις.
«Το μήνυμα μας ξεκάθαρο: Δεν θα επιτρέψουμε την συντηρητική οπισθοδρόμηση. Δεν θα αφήσουμε, η fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, να συκοφαντήσει τις προοδευτικές ιδέες και τις αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού», τόνισε.
Η κ. Γεννηματά στην ομιλία της, έθεσε ως στόχο των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων, τη προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. «Ενότητα, διεύρυνση, ανανέωση. Ενότητα δυνάμεων, διεύρυνση του πολιτικού χώρου, ανανέωση ιδεών, προσώπων και πρακτικών. Αυτή η παράταξη πρέπει να στηθεί στη βάση μιας ηθικής πριν απ' όλα, και αυτό το λάβαρο σηκώνω: το ήθος στην πολιτική μαζί με την ανθρωπιά, μαζί με την πίστη στις αξίες μας και τις αρχές μας» ανέφερε.
«Η μεγάλη συμμετοχή στην διαδικασία της εκλογής επικεφαλής του νέου φορέα της παράταξης, θα δώσει ισχυρή δυναμική στην προσπάθειά μας», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ.

«Οι επόμενες εκλογές θα είναι αναμέτρηση για τρεις», επανέλαβε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλώντας σε συστράτευση όλους τους προοδευτικούς πολίτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τους άνεργους, τους επαγγελματίες, τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας».

»Ζητούμε να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Καθαρές κουβέντες, ζητάμε την συμβολή των προοδευτικών πολιτών για να γίνει πράξη το "Σχέδιο Ελλάδα", για να πραγματοποιηθεί ο εθνικός στόχος: να δημιουργήσουμε δουλειές, συνθήκες, προϋποθέσεις, διαδρομές, για να μείνουν τα παιδιά στον τόπο τους και να γυρίσουν όλα αυτά που ξενιτεύτηκαν και αναζήτησαν την προκοπή εκτός Ελλάδας» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά.

ΑΠΕ